3816 четения

Ясни са хората на Слави Трифонов във Великотърновска област

Вече са ясни имената на общинските координатори на партия „Има такъв народ“ във Великотърновска област. На първия Национален съвет, който се проведе през уикенда в София, бяха утвърдени първоначално областните шефове. За нашия регион това е адвокат Момчил Иванов, който бе представен за пръв път пред „Борба“. Множество кандидати е имало за неговата позиция, включително и действащи активисти на ГЕРБ, но Слави Трифонов в крайна сметка е предпочел именно Иванов за регионален ръководител. Координатор за старопрестолната община е Борис Китанов, а за Горна Оряховица – адвокат Даниела Димитрова. За Свищов местен шеф на „Има такъв народ“ е Цветелин Борисов, за община Павликени – Ивелин Иванов, за община Полски Тръмбеш – Силвия Николова, а за Стражица – Пламен Пенев.

4 коментара за “Ясни са хората на Слави Трифонов във Великотърновска област

 • 21.07.2020 в 11:24
  Permalink

  Доста отчаяни хора има да се тикат в подобна партия.

  Отговор
 • 22.07.2020 в 8:20
  Permalink

  Нещо да се каже за членска маса, за първични избори? Неее, първият секретар на общинския комитет на Партията се НАЗНАЧАВА от Вожда Славчу.

  Отговор
 • 23.07.2020 в 23:48
  Permalink

  Караесенската капия Тодор Галунов се натискал за мястото на адвоката Момчил. Стар познайник от СДС и пръв приятел на Венцислав Спирдонов.

  Отговор
 • 04.08.2020 в 12:51
  Permalink

  Абе, този адвокат Момчил не беше ли на първа писта на партията на Христо Иванов за ВТ ? Що така бе, Момчиле ? Каквато и да е, партия да е… А аз те мислех за по-умен, не точно хитър…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!