Вашият хороскоп за 23 юли, четвъртък

ОВЕН

Проявете гъвкавост

Използвайте натрупания опит през годините, за да се справите с една възникнала ситуация в живота ви. Не се притеснявайте да потърсите съвет от хора, които могат да ви помогнат или поне да ви дадат съвет. Днешният ден изисква от вас повече внимание и вникване в детайлите при всичко, което вършите. Проявете гъвкавост и ще се справите с проблемите.


ТЕЛЕЦ

Запознанства

Усещате освобождаване и олекотяване от напрежението, което ви беше обзело в последните няколко дни. Четвъртък ви носи освобождаване от грижи. Ще усетите прилив на добро настроение. Мнозина от вас е възможно да вземат решение за пътуване или осъществяване на почивка през годишния си отпуск. Не са изключени нови, полезни запознанства.


БЛИЗНАЦИ

Заложете на спокойствието

Днес още от сутринта ви чакат контакти и срещи с хора, с които общувате с удоволствие. Това повишава настроението ви и ви мотивира да работите с желание. Започнете деня си спокойно с чаша кафе, което да изпиете в домашна обстановка. На работното място ще се справите по-лесно с предизвикателствата, ако работите в колектив, а не сами.


РАК

Разговори

Доста контактни и отворени, днес осъществявате различни срещи с хора, с които имате общи интереси и стремежи. Всичко ще протече добре за вас, ако се вслушвате в съветите на околните, ако изслушвате добре всичко казано от тях и не ги прекъсвате, за да им кажете своята гледна точка. Денят е прекрасен за всякакви видове разговори.


ЛЪВ

Учете нещо ново

Днес се концентрирайте още от сутринта в по-важните неща, които имате да свършите през деня. Четвъртък е благоприятен и за вас, ако използвате опита и знанията си, които сте натрупали през годините. Мнозина ще изпитат нужда да започнат нови курсове за квалификация и преквалификация. Искате да научите нещо ново и е подходящ момент да го започнете.


ДЕВА

Налагате се

Луната гостува във вашия знак и ви поставя в центъра на вниманието. Прави ви повече от емоционални и това се забелязва от другите хора. Искате да наложите мнението си, защото сте убедени, че то е най-правилното. В колектива можете да проявите своя опит и придобити знания за разрешаването на един проблем.


ВЕЗНИ

Вземете си поука

Това, че вчера бяхте критикувани, ви ядоса и днес сте без особено настроение. Съветът ми е да се вгледате в себе си и да осъзнаете причините, които са подтикнали хората да ви кажат кусурите право в очите. Благодарете се, че са го направили, защото това показва колко истинско е отношението им към вас. Ценете ги, вместо да им се сърдите неоправдано.


СКОРПИОН

Важно обаждане

Днес сте педантични към всичко, което правите. На работното място ви чака успех. Говорите много. Очакват ви полезни контакти, които ще разкрият възможности за бъдещ ваш просперитет. Не оставайте безразлични към едно телефонно обаждане, което ще получите днес. То ще ви навее на размисли, но и ще ви дари с ценни идеи.


СТРЕЛЕЦ

Променете се

Време е да промените нещо в поведението. Време е да престанете да се сърдите на хората около себе си за това, че ви казват истината право в очите. Днешният ден ви посочва приятелския кръг от хора, които са добронамерени и истински към вас и към всичко, което вършите. Възможно е от банка да ви направят предложение за нов инвестиционен продукт.


КОЗИРОГ

Нови колеги

Очаква ви ведър и спокоен ден. Подхождайте към възникналите проблеми рационално, а не емоционално. Днес можете да разрешите всеки един конфликт с усмивка, благ и мек тон, а не с агресия. Бъдете готови да се запознаете с нови хора в живота си, които ще ви дадат подкрепа в бъдеще. В колектива ви идват нови колеги.


ВОДОЛЕЙ

Подем

Днешният ден ви дава увереност и стабилност във всичко, което вършите. Говорите убедително и лесно приобщавате другите към своите идеи. Промените, които извършихте в последно време в живота си, сега започват да дават своите благоприятни развития. Чувствате подем и спокойствие.


РИБИ

Не давайте съвети

Днес предавате своя житейски опит на другите. Опитвате се да давате съвети дори там, където те са нежелани. Отговаряйте само тогава, когато ви попитат. На работното място вършете детайлно делата си и не позволявайте на желанието си да пренебрегнете някоя малка подробност от работния процес да е причина за голяма грешка, която да ви коства загуби.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *