Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Седмичен хороскоп

Започва подходящ период за планиране на почивки, нови контакти, приятни срещи и разговори с приятели


ОВЕН

Активен период

Успяхте да задвижите колелото на един нов период, който ще продължи поне месец напред. Сега и през тази седмица се очертават добри обстоятелства в личен план, стига да сдържате желанието си да влизате в пререкания и да налагате мнението си по агресивен начин. В професионален аспект периодът също ще бъде наситен с положителни събития, но и предупреждения не липсват. Те са свързани с желанието ви за бърза печалба и осъществяването на спекулативни сделки, без да се оглеждате за сериозността на онова, което договаряте. Бягайте от тези загуби и напразни мечти.


ТЕЛЕЦ

Всички ви харесват

През тази седмица много лесно ще се вписвате в средата, в която се движите. Дори и да осъществявате нови запознанства, отново ще сте център на вниманието и се оказва, че хората ви се възхищават. Внимавайте, защото можете да станете манипулативни и да се възползвате от нечия почит, за да постигнете своя користна цел. Не вземайте пари назаем, както и не бива да давате парични суми на приятели или роднини. Ще си развалите взаимоотношенията, ако го направите. Залагайте на искреността и директния начин на общуване. Бягайте от заобикалките.


БЛИЗНАЦИ

Нови запознанства

През тази седмица трябва много сериозно да се отнесете с всички задължения, които сте поели. Не се допуска никаква безотговорност, защото всяка грешка по невнимание или нежелание за действие ще формира лош имидж и скоро това ще рефлектира върху вас. В личен план ви чака раздвижване в сферата на приятелските взаимоотношения – нови запознанства или срещи с хора, които не сте виждали скоро. На работното място седмицата ще стартира доста трудно, но ако сте стриктни и упорити, след вторник пред вас ще се разкрие път към успеха. Поемете по него.


РАК

Не манипулирайте околните

Емоционалният дискомфорт при вас продължава, но по един странен начин вие се чувствате добре така. Демонстрирате нервността си и така привличате вниманието на всички около себе си. Хората дори са склонни да си премълчават, само и само да не избухвате или да не ги критикувате досадно. На моменти се улавяте, че използвате тези похвати като манипулация и шанс да получите надмощие над другите. Ако те не свършат нещо по ваш вкус, веднага започвате да ги обвинявате, да търсите причини да ги обвините в нещо или техни кусури, които да изтъкнете. Няма да продължи дълго тази ваша манипулация.


ЛЪВ

Срещи с приятели

За вас предстои благоприятен период, който изисква да бъдете особено адекватни и да планирате всяко свое действие. Срещите с приятели и хора от близкото обкръжение ще преобладават. Излизанията зачестяват, а позвъняванията по телефона ще са ежедневно явление. Прекарвате повечето от времето си с някого и разговаряйки с някого. Внимавайте през работната седмица тези разговори да не ви разсеят. Не бива да си позволявате допускане на грешки, които за в бъдеще ще ви струват скъпо.


ДЕВА

Време за пътешествия

Периодът обещава една доста добра концентрация от ваша страна, колкото и обстоятелства да се опитват да ви разсеят. Дните са прекрасни за всякаква умствена дейност, защото мислите бързо и вземате правилни решения. Позитивни емоции идват от страна на приятелите. Не на последно място, намирате се в момент на обновление и презареждане. Не е лошо да презаредите батериите с пътуване на кратко или далечно разстояние. Отпускарският сезон го позволява.


ВЕЗНИ

Послушайте близките си

През следващите седем дни не мога да кажа, че ще бъдете сдържани и това със сигурност ще бъде една от грешките ви. Напът сте да поемете инициативи, за които не сте съвсем подготвени. Вашият ентусиазъм е силно застъпен отпреди пет-шест дни и ще продължава да се увеличава в следващите седем. За да не допуснете безпричинно надценяване, слушайте хората, които ви дават съветите си. Това са вашите близки и приятели. Те са най-правилният коректив за действията ви.


СКОРПИОН

Глътка въздух

Този период слага акцент върху вашето духовно развитие. Срещате елементарни трудности в общуването с хората наоколо, което ви навежда на мисълта, че е време за вътрешен себеанализ. Погледнете грешките, допуснати в близкото минало, поправете ги и пак тръгнете напред. Подсилената ви творческа мисъл ще вдъхнови мнозина от вас, които се занимават с изкуство. Отстъпете пред динамиката и бъдете по-статични през този период. Имате нужда от глътка въздух.


СТРЕЛЕЦ

Не рискувайте

Вие трябва да сте доста внимателни, когато предприемате каквито и да било действия през следващия седемдневен период. Склонни сте да се предоверявате и да слушате хора, чието мнение ви подлъгва. Не бива да се впускате в каквито и да било рискове по деловата дейност. Не са изключени финансови и документални измами. Отваряйте си очите на четири. Благоприятният период, в който се намирате, използвайте рационално. Не търсете промяната на всяка цена.


КОЗИРОГ

Почивайте сред природата

Още от миналата седмица вие сте в конфликт с вашите делови партньори и колеги. Така ще е и през следващите седем дни, с изключение на една подробност. Излизате прави за нещата, които твърдяхте, и това внася спокойствие в мислите ви. Иначе периодът никак не е спокоен, а по-скоро претоварен в емоционален план. На моменти, в които се чувствате прекалено уморени, се отделете и си дайте почивка. Бягайте от психическото прегряване и ако е възможно, вземете ден-два отпуск и отидете сред природата.


ВОДОЛЕЙ

Планирайте финансите

През този период трябва да сте по-сериозни с вашите финансови намерения. Ако през последните дни бяхте нерешителни и нямахте яснота за възгледите си, то през следващата седмица ще трябва да добиете повече увереност. Периодът изисква финансово планиране и анализ на подобна тема. От друга страна, добре се справяте с разговорите. Вашата умствена активност е на високо ниво и можете да я използвате в своя полза. Идеите са прекрасни, можете да ги реализирате.


РИБИ

Всичко зависи от вас

За вас предстои доста добър период, ако общувате пълноценно и не позволявате на депресивните състояния да заемат фон на цялата ви седмица. От никой друг не зависи настроението ви. Още днес повярвайте в успехите, които ежедневно жънете. Така ще е и през следващите дни. Те са изпълнени с динамика в общуването. Обърнете повече внимание на емоционалния си живот и едва след това продължете с професионалните намерения. Време е през този период да стабилизирате личните си взаимоотношения.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *