Какво вещаят звездите за 28 юли, вторник

ОВЕН

Равносметка

Не се страхувайте да затръшвате врати и да отваряте нови. Днес в душата ви кипи бурно развитие и вие ще преживеете катарзис. Време е да обърнете повече внимание на своя вътрешен свят и духовното си равновесие, правейки различни равносметки и изводи от всички грешки, които сте допуснали.


ТЕЛЕЦ

Положително развитие

Вторник ви дарява с прекрасни възможности. Можете да ги използвате пълноценно и рационално. Изживявате благоприятен активен период. Насреща ви са доста възможности за избори. Често вратите пред вас са отворени и вие трябва да решите накъде да се насочите. Не ви е лесно, но положителното е с вас. Ще успеете.


БЛИЗНАЦИ

Самоуверени сте

Повярвали сте си повече, отколкото е допустимо. Имате желание да правите промени, да се втурвате в различни авантюри и да опитвате какво ли не. Уверени сте, че ще успеете навсякъде, където се пробвате. Стъпете здраво на земята, за да не предприемете нещо, за което не сте подготвени.


РАК

Творите

Във вторник деловият просперитет е гарантиран, защото успявате да намерите пътя към сърцата на всички партньори срещу себе си. В личен план щастието също ви следва по петите. Изживявате благоприятен период, в който се чувствате комфортно. Това е и причината да творите и да давате всичко от себе си за бъдещето.


ЛЪВ

Откроявате се

Днес заложете на своите собствени идеи за реализация. Не се притеснявайте да покажете екстравагантна гледна точка. Нестандартният поглед ще ви открои от всички останали и по този начин ще спечелите вниманието на хората. Запомнете, няма лоша реклама. Очакват ви промени и в личен план.


ДЕВА

Следвайте графика си

Необикновените идеи, които ви идват на ума днес, не са от най-изпълнимите и е добре да им отделяте по-малко време. За сметка на това се заемете с важните си ангажименти, в които да преобладават рутинните. Бягайте далеч от експериментите и не предприемайте действия, които не са в ежедневния ви график. Денят е по-скоро отпускарски.


ВЕЗНИ

Заредени сте

Денят ви намира в добро настроение и кондиция. Днес можете да направите планове за остатъка до края на тази седмица. Предусещате, че за вас се задава един по-благоприятен период, който ще настъпи от утре. Подгответе се за нещо хубаво в живота си, но не забравяйте и своите отговорности, които трябва да свършите днес.


СКОРПИОН

Зареждане

Събуждате се в прекрасно настроение. Облечете дреха, която ви дава самочувствие. Заемете се с дейности, даряващи ви с мотивация и хъс за успех, днес Луната гостува във вашия знак и ви прави силни, но и доста емоционални. Насочете енергията си в нещо продуктивно и не бездействайте. Активността ви зарежда.


СТРЕЛЕЦ

Разтваряте криле

Днес спокойно можете да придобиете ново знание или да насочите усилията си към усъвършенстване на стари умения и чрез тях да намерите начини за нова изява и ново спечелване на пари и положение в йерархията. Възползвайте се от благоприятния ден, който ви дава възможност за размах на крилете и полет.


КОЗИРОГ

Преодолейте стреса

В личния ви живот се случват известни сътресения. Има ги при всеки. Преборете меланхолията и гледайте смело напред. Опитайте да се отърсите от стреса на работното място и да действате по предварителен план. Не приемайте трудностите и забавянето в задачите като нарочно поставени прегради. Просто ги преодолейте и продължете нататък.


ВОДОЛЕЙ

Разкрийте се

Намирате се в благоприятен период. Не пропускайте възможностите, които съдбата ви дава към този момент. Вероятността днес да разрешите определени проблеми, оказващи негативно влияние върху психиката ви, е голяма. Разкрийте притеснения или тайна, която дълго време не ви е давала мира. Ще ви олекне след това.


РИБИ

Засегнати сте

Изтощение, умора и силна нервност са валидни за днес. Налага се да се съобразявате с мнението и действията на много хора, което закрива изцяло шанса да проявите личната си воля. Чувствате се засегнати от забележка на близки хора или колеги. Обърнете се към себе си и си направете вътрешна равносметка.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.