28 четения

16-годишните юноши на „Трапезица 1954“ с бронз от Държавното първенство по колоориентиране

Бронзови медали спечелиха състезателите на великотърновския клуб „Трапезица 1954“ от Държавното първенство по колоориентиране в надпреварата на щафетите. При юношите до 16 години Йордан Стоянов, Антон Гушев и Мартин Славов са трети след връстниците си от „Север“ (Плевен) и „Бачо Киро“ (Дряново).

Женската щафета на клуба в състав: Марияна Атанасова, Маринита Димова и Елиза Атанасова е шеста в елитната група.

Междувременно от „Трапезица 1954“ съобщиха, че организират първото отворено занимание по спортно ориентиране за лятото, подходящо както за начинаещи, така и за напреднали или за членове на клубове по ориентиране. То ще се проведе днес от 18:30 ч. в парк „Картала“ на полянката под изкуственото игрище (открития парк в жк „Картала”). Онлайн записването става на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3h1uyefi3S-CV7K8zJapWU9vz4a94fbsx31OSyibfZODTkg/viewform?vc=0&c=0&w=1.

На тренировката ще има подготвени две различни по трудност занимания и карти. Всеки участник избира какво занимание да започне в зависимост от опита и подготовката си. На място ще има представители на СКО „Трапезица 1954“, които ще обяснят и консултират новите участници.

Снимка СКО „Трапезица 1954”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!