6 неща, които мъжете искат да правим, но няма да кажат

Да се научиш как да бъдеш добро гадже, означава да знаеш какво искат мъжете от теб, когато сте във връзка. Честно казано, мъжете не са много сложни за разбиране. Най-вероятно са щастливи, когато вие сте щастливи. Точно като вас, те просто искат здрава връзка с любов и хармония. Ето обаче кои са нещата, които нашите половинки тайно искат, но може би няма да съберат смелост да кажат.

1. Да инициирате секс

Мъжете определено харесват идеята да обърнете ролите. И макар да са “ловци” по природа, съвременните господа копнеят да покажете желание и да поемете инициативата от време на време. Така ще му помогнете да се почувства обичан, желан и много благодарен.

2. Да го цените

Казвайте му нещата, които обичате у него. Благодарете му редовно и се опитвайте да галите егото му, особено в обща компания. Лесно е да се съсредоточите върху негативните аспекти на вашата връзка, тъй като мозъкът ви е програмиран да вижда опасност и заплаха. Показването на признателност води до това, че ще накарате човека до вас да се чувства обгрижван и далеч по-сигурен в отношенията с вас.

3. Да питате какво иска

Бъдете ясни какво искате да се случи в отношенията ви, но питайте и него. Връзките не са еднопосочни улици, в които партньорът ви трябва да се грижи за вашите желания, но да не получава нищо в замяна.

4. Оставете го да “диша”

Той иска да излезе и да гледа футбол с приятелите си? Страхотно! Може би е време и вие да си организирате женска вечер с момичетата. Да прави някои неща без вас не е знак, че не ви обича. Това е здравословният начин да бъдеш във връзка.

5. Приемете, че той е различен от вас

Трябва да се научим да толерираме тази разлика. Той може да има различни мисли, да се чувства различно и дори да не харесва някои неща, които обичате. Вместо да се борите с това, проявете любопитство.

6. Проверете дали е зает, преди да започвате важен разговор

Жените често не подбираме най-добрите моменти за разговори, просто защото искаме да си кажем веднага, това което ни тревожи. Но ако в момента той гледа филм или работи на компютъра? Първо проверете дали е на разположение, преди да излеете душата си.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *