150 четения

Депутатът доц. Милен Михов проведе приемна в Златарица

ЛОШОТО СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА, ЛИПСАТА НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ И ЛИПСАТА НА ДОИЗГРАДЕНА КАНАЛИЗАЦИЯ бяха трите основни проблема, за които жителите на Златарица потърсиха съдействие от народния представител доц. Милен Михов. Депутатът от ВМРО проведе приемна в Златарица миналия ден и изслуша притесненията на хората, които бяха свързани и с изключително лошите показатели на отпадните води, зауствани в реката.

По време на приемната стана ясно, че половината канализационна мрежа вече е изградена по време на управлението на Пенчо Чанев, бивш кмет от ВМРО. Пак по негово време са изготвени проекти и за пречиствателна станция, и за асфалтиране на улиците в населените места от общината. Гражданите поставиха и въпроси, свързани с комасирането на земеделските земи; търсеха решение на битови проблеми, свързани с ниските доходи, както и с минималния финансов праг, спрямо който хората получават ваучери за отопление и социални помощи.

След приемната с граждани народният представител проведе среща и с кмета на общината Михаил Ганев, който също постави въпроси, свързани със земите от т. нар. остатъчен поземлен фонд – за промяната в статута им. Мотивът за търсенето на депутатска подкрепа е, че това е един от приходите, на които общините разчитат, но решаването на този въпрос се бави вече 20 г.

Доц. Милен Михов пое ангажимент в оставащото време за действия в този парламент да окаже съдействие за реализирането на проектите, както и за в бъдеще да помага като народен представител с работата си и на Община Златарица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!