Какво вещаят звездите за 30 юли, четвъртък

ОВЕН

Делови ден

В четвъртък сте настроени доста делово. Искате да свършите колкото се може повече работа, за да завършите месеца си благополучно. Днешният ден не е сред най-спорните за предприемане на нови действия. По-добре се обадете на деловите партньори и довършете някои вече започнати сделки. Финализирайте разговори.


ТЕЛЕЦ

Слабост

В четвъртък сте вгледани в миналото си и не желаете да направите нито крачка напред към новото, което е пред вас. Чувствате се разочаровани от себе си, защото не успявате да успокоите своята нервност и често избухвате без причина. Овладейте се и не си причинявайте излишни драми. В момента сте вгледани в кусурите на другите хора.


БЛИЗНАЦИ

Вижте хубавото

В четвъртък няма да сте в най-добрата си форма, но въпреки това пред вас стоят възможности за развитие и растеж. Чувствате се в застой. Това е временно явление. Ще видите, че още в началото на идната седмица нещата ще потръгнат. Днес мислете положително и се вгледайте в позитивните черти на хората.


РАК

Кратък застой

Чувствате се в застой. Сякаш нещо ви възпира да осъществите желаните намерения в днешния ден. Не планирайте големи начинания. Оставете си време, което да отдадете само на себе си и на личните си занимания. Имате нужда да се усамотите. От утре нещата отново ще потръгнат, но за днес бъдете пас.


ЛЪВ

Успокойте темпото

В четвъртък желаете да се справите колкото се може по-бързо с трудностите и проблемите на работното място, но те изглеждат някак неразрешими. Успокойте темпото. Не се насилвайте прекалено. Денят изисква да се оставите на течението и да не упорствате, като виждате, че не се получава.


ДЕВА

Радвайте се

Четвъртък ви помага да повдигнете творческия си потенциал и да дадете всичко от себе си, за да вървите напред по пътя на своето развитие. Денят е благоприятен и ви носи положителни емоции. Не си внушавайте болести, а се радвайте на здравето си, което към този момент е в отлична форма, въпреки жегите.


ВЕЗНИ

Не се ограничавайте

Обградете се със среда, която ви разбира, подкрепя и насърчава. Откажете се от хора, които не са на вашата вълна. Които не вникват във философията ви на живот. Нямате нужда от ограничения, а от единомислие и освобождение. Вие сами можете да налагате контрол върху действията си.


СКОРПИОН

Мислете позитивно

Отървете се от неприятните и негативни мисли и пренастройте съзнанието си за нещо хубаво, което предстои да ви се случи. Този ден носи освобождаване от стари окови и чувството на свобода от новия свят, в който тепърва навлизате. Денят е зареден с добри вести и шансове за просперитет, но само ако мислите позитивно.


СТРЕЛЕЦ

Владейте се

Не избухвайте и дръжте нервите под контрол. Занимавайте се с интелектуална дейност, с четене и образователни ангажименти. Потушете желанието си непременно да се заемете с нещо ново, да поставите едно ново начало в живота си. Ако не сте премерили добре рисковете, е възможно това начало да ви донесе неприятности.


КОЗИРОГ

Укоряват ви

Не бива да бъдете изненадани, ако около обяд станете обект на някои неприятни срещи или укори от страна на колегите, че вземате решения без да ги питате или без да съгласувате дадени обстоятелства с тях. Не позволявайте на неприятните усещания, че сте винени и укорявани, да попречат на устрема ви към нови светове.


ВОДОЛЕЙ

Завършвате

Довършете стари, отлежали във времето ангажименти. Ще приключите една връзка, действала ви изтощително на психиката в продължение на години. Няма да липсват перспективи да успявате днес, но като цяло вървите трудно и мудно. Не е вашият ден за поставяне на начала или предприемане на каквито и да било нови действия.


РИБИ

Авантюра

Приели сте, че ежедневието ви е сиво и изтощително и никой не може да ви накара да избягате от това формирало се вече у вас усещане. Търсите всякакви варианти да разнообразите дните си. Дори сте готови да предприемете едно авантюристично запознанство с непознат, който ви ласкае от няколко седмици. Помислете дали е разумно.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *