Какво вещаят звездите за 4 август, вторник

ОВЕН

Отхвърляте работа със срок

Натоварени сте. Мнозина се занимават с няколко неща паралелно. Стари недовършени задължения редом с новите задачи не търпят отлагане и трябва да бъдат изпълнени в срок до четвъртък вечерта. Не се притеснявайте, ще се справите с всичко, но успехът ви ще бъде за сметка на свободното ви време.


ТЕЛЕЦ

Мислете за отпуск

Във вторник успявате да уравновесите емоцията и да си дадете сметка за действията в предходните дни. Опитайте да довършите всички започнати задачи до обяд. Планирайте нещо хубаво за следващите дни. Имате нужда да си мислите за положителни неща, а какво по-положително от предстоящ отпуск? Пуснете си молбата.


БЛИЗНАЦИ

Премерете риска

Жънете успехи на работното място. Няма да ви липсват проблеми с обкръжението и хората, с които общувате. При мнозина денят носи финансово предложение. Внимавайте. Склонни сте да предприемете инициатива, без да сте премерили добре рисковете, които поемате за това.


РАК

Приемайте света реално

Във вторник ставате доста по-уверени в себе си. Търсите възможност за реална промяна в живота си и тя може да се случи единствено ако тръгне от вашата психика и чак тогава стигне реалния живот. Променете начина си на мислене. Започнете да приемате света около себе си реално. Овладейте излишната емоция.


ЛЪВ

Разчитайте на партньорите

Вторник е силен ден в служебен план. Въпреки емоциите и напрежението, които на моменти ще ви попречат да вземате правилни и рационални решения, вие се справяте прекрасно с всяка задача. Разчитайте повече на партньорите си. Ако сте в отпуск, не пропускайте възможността да пътувате и да видите поне едно ново място.


ДЕВА

Повярвайте в хората

Във вторник сте с ниско самочувствие – състояние, което ви прави нападателни, уязвими и отбранителни. Внушавате си, че някой иска да ви попречи или че има прослойка, която се наговаря срещу вас. Нищо подобно. Даже в момента хората искат да ви подадат ръка, а вие ги възприемате като врагове. Повярвайте в тяхната искреност.


ВЕЗНИ

Важни контакти

Ако във вчерашния следобед вие успяхте да си отпочинете и да вкарате някои рутинни ангажименти в ред, то днес идва нов етап на промени и раздвижвания, в които трябва да се впуснете. Вторник е благоприятен ден. Носи ви полъха на нови възможности, които ще ви се предоставят от важни контакти в живота ви.


СКОРПИОН

Не се товарете психически

Откажете работа, която може да ви натовари психически или физически повече, отколкото силите ви позволяват. Днес гледайте да си почивате повече, за да не се изнервите допълнително и да не си създадете излишни конфронтации с колегите или близките хора. Не си заслужава. Ако сте в отпуск, общувайте с по-малко хора.


СТРЕЛЕЦ

Някой постоянно ви мрънка

Избухвате без да имате основателни причини за нервност и недоволство. Денят е напрегнат за вас, защото не издържате психически на обвиненията на определени хора, които не приемат, че си вършите качествено работата. Те са онези, които постоянно мрънкат и ви подценяват. Преодолейте техния натиск.


КОЗИРОГ

Приемете критикарите

Във вторник сте в лошо настроение, защото около вас има хора, които според вашите представи са на срещуположния бряг, разбиранията им са други и по този начин ви вредят. Не влизайте в спорове с тях, не налагайте своето мнение, а просто се примирете с присъствието им. Те са около вас независимо дали сте на работа, или в отпуск.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни

Вчера се радвахте на доста силна енергия и добро стечение на обстоятелствата. Във вторник сте решени да покажете умения и потенциал, но за съжаление е възможно да навлезете в зона на минно поле и да погазите нечии чужди интереси. Не си пъхайте носа там, където не ви е работа. Ще получите червен картон.


РИБИ

Сближете се с околните

Вторник е благоприятен, ако предначертаете действията си и вършите дела, които вече сте стартирали в миналото. Напрегнати сте, но не бива да си изливате агресията върху хора, които не го заслужават. В следобеда опитайте да се сближите с всички около себе си. Бъдете по-социални и разбирайте исканията им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *