327 четения

Вашият хороскоп за днес 3.08.2020г.

ОВЕН

Не пропускайте шансове

В началото на тази седмица срещате нови приятели или хора. Можете да ги допуснете до себе си. Имате нужда да разчупите мисленето и да скъсате с убежденията си, че постъпвате разумно във всяко едно отношение. Денят изисква от вас да бъдете решителни, гъвкави и да не пропускате шансовете си за обществена реализация.


ТЕЛЕЦ

Добри условия

Добри възможности разкрива понеделникът, стига да се осланяте по-скоро на новите си идеи, отколкото на досегашните намерения. Денят носи голяма доза напрежение, но не бива да се поддавате на импулса и ще бъде хубаво, ако потиснете своята прекомерна избухливост. Добри условия в службата разчистват пътя ви към един бъдещ успех.


БЛИЗНАЦИ

Предстоят разговори

Акцент днес са срещите с много хора, контактите с такива слоеве от обществото, които не са ви сред близките познати. С тях общувате рядко, по работа или по нужда. Ето така протича днешният ви ден – с принудени разговори, протичащи под точно определена схема. Няма я свободата, но съвсем скоро и това ще приключи.


РАК

Потърсете помощ

Голяма част от вас би следвало да са внимателни в началото на работната седмица. Предупреждението се отнася за тези, които са на работа, а не в отпуск. Около вас се е образувал кръг от проблеми, които ще разрешите по-лесно, ако потърсите съдействие от колегите или ръководството. Помолете за помощ, сега така ще ви е по-лесно.


ЛЪВ

Излишни притеснения

В понеделник около вас нарастват неоправдани страхове, които няма да ви позволят спокойно действане на работното място. Както винаги, опасенията ви са съвсем неоправдани и няма смисъл да им отдавате голямо значение. Денят набляга главно върху отношенията ви и запазването на хармонията и разбирателството между вас и хората около вас.


ДЕВА

Сдържайте нервите

Благоприятен, днешният ден ви предлага шансове да заздравите положението, в което сте в момента, или да потърсите нови възможности пред себе си. Залагайте на факта, че сте особено убедителни в приказките. Важно е да запазите добрите отношения с колегите и деловите партньори. Нервите ви на моменти не издържат, но е добре минете без избухвания.


ВЕЗНИ

Преборете страховете

Към момента сте в доста добро настроение въпреки някои малки проблеми, които възникват и искат да бъдат решени веднага. Понеделник поставя началото на нов период и новото развитие се очаква да бъде факт през този месец. Опитайте се да сте по-решителни. Страховете ви помагат в някои случаи, но точно сега пречат да вземате съвсем правилни решения.


СКОРПИОН

Време за отпуск

В сутрешните часове се чувствате напрегнати. Причината е, че сте в очакване на нещо, което да се случи точно днес или в близките няколко дни. Понеделник е благоприятен за разговори и изясняване на въпроси, но изисква да ограничите действията. Ако сте в отпуск, това е много слънчев и приятен за вас ден.


СТРЕЛЕЦ

Приятни срещи

Седмицата започва с прекрасен ден, който е зареден с позитивна енергия и на всичкото отгоре позволява да общувате, без да имате каквито и да е било задръжки. Общуването е с подчертано внимание днес. На работното място ще попадате на правилните хора, а ако сте в отпуск, не е изключено да се срещнете с приятели, които не сте виждали от доста дълго време.


КОЗИРОГ

Ограничете контактите

Днес сте лабилни. Липсва ви спокойствие и това е главната причина да се чувствате уверени в действията, които вършите. Осъществяваните контакти в повечето случаи ви товарят и напрягат, затова отменете някои от срещите си, ако е възможно. Днес по-добре се заловете с рутинни действия и ограничете допира с клиенти.


ВОДОЛЕЙ

Позитивно начало

От понеделник започва нов период за вас. Той е свързан с промяна най-вече в мисленето ви. Месецът е в началото си и сега можете да си дадете обещания, които да изпълните в следващите дни. Преборете песимизма и давайте напред. Очакват ви доста позитивни неща, сравнено с всичко това, което ви се случи до момента.


РИБИ

Време е за анализ

Моментът не е подходящ за действия и решителни стъпки. Дори не ви съветвам да правите планове, защото те ще претърпят няколко изменения. Понеделник е прекрасен ден, ако погледнете назад в миналото си и осъзнаете най-честите грешки, които допускате в своето ежедневие. Банално е да казвам, че е време за анализ, но при вас моментът е тъкмо такъв.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!