209 четения

Жените от тези зодии остават вечно млади

Спомняте ли си приказката за грозното патенце? Това, което става по-красиво с времето? А мислите ли, че това нещо може да се случи в реалния свят?

Няма как да не сте забелязали, че има жени, които с времето вместо да стареят и погрозняват, всъщност започват да изглеждат по-здрави и красиви, а бръчките по лицето им си остават мираж.

В този свят всичко е възможно. Много жени, които вече са на 40-50-годишна възраст изглеждат много по-добре от такива, които са на 25 години.

Астролозите уверяват, че не само характерът и съдбата на даден човек зависят от звездите и планетите. Има зодиакални знаци, които изглеждат по-млади с всяка изминала година и просто се разхубавяват.

В следващите редове ще ви разкрием кои са те:

Вечната младост на Близнаците е съвсем разбираема. Тези момичета са под стихията на въздуха и изглеждат винаги добре. Правят много необмислени и безотговорни неща и не мислят за последствията. Те сякаш цял живот са деца и са щастливи именно като тях. В това е и тайната на младостта им.

Много рядко човек, който ги срещне, може да определи каква е възрастта им, особено ако опира до поведение и визия.

Момичетата Близнаци са винаги свежи и закачливи. Те се държат младежки, обличат се младежки, но в същото време са безкрайно интелигентни и стилни. Мъжете просто полудяват по тези дами и не ги интересува каква е реалната им възраст.

Жените от зодия Дева са малко по-различни от първите. Още от детството те се фокусират върху външния си вит. Започват да се притесняват как изглеждат още от ученическите си години и полагат максимално усилия за кожата и косата си. Те активно се занимават и с различни физически активности, като са фенове на мотото „Здрав дух, здраво тяло”.

Девите използват всякакви козметични продукти, които са силно оръжие в борбата със стареенето. Много хора може да им се смеят за фанатизма им, но в мига в който осъзнаят какви резултати са постигнали, вече ги гледат с други очи, осъзнавайки колко грешат.

Девите очевидно стават по-красиви с възрастта и никога не остаряват.

Жените от зодия Везни не обичат да отделят чак толкова много внимание върху себе си, както Девите, но пък харченето на пари за външния им вид е сред любимите им неща.

Защо да се мъчат, когато пластичните хирурзи, медицината и технологиите са толкова напреднали?

Везните пестят силите и времето си и когато се налага, подобряват визията си с помощта на професионалисти и новите технологии. Много често тези дами изглеждат меко казано уникално, без значение от възрастта си, а какво от това, че не са се потили в залата и не са се клепали с крем, за да постигнат тези резултати?

Ако имате жена Стрелец в живота си, то ще ви кажем, че след 35-тата си година просто ще останете слисани как тя сякаш се подмладява с всяка следваща.

Тези дами обожават да пътуват, това ги зарежда със сила и енергия и освен това от всяко приключение се връщат презаредени, вдъхновени и по-красиви. Това е основното правило за младостта на жените от зодия Стрелец.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *