592 четения

Вашият хороскоп за 5 август, сряда

 

ОВЕН

Мислете позитивно

Доста изморени от всичко случило се напоследък, в сряда се отдавате изцяло на себе си. Изолирате се от обкръжаващата ви среда и изкуствено създавате стена между вас и другите. За мнозина това е правилният ход точно сега. Не бива обаче да се отдавате на песимистични мисли. Бъдещето е пред вас, планувайте го.


ТЕЛЕЦ

За колективното благо

Средата на седмицата засяга времето за вашите обществени изяви. Ако в предишните дни обръщахте внимание само на себе си и собствените си служебни интереси, сега се налага да гледате за колективното благо. Опитайте се да бъдете по-общителни, потискайки агресията. Ако сте в отпуск, срещите с приятни хора ще ви заредят с енергия.


БЛИЗНАЦИ

Има защо да се потрудите

Очакванията ви от днешния ден могат да бъдат доста високи. И с основание, защото около вас личи, че има гаранция за успех. От няколко дни насам градите сами пътя си напред и резултатите едва ли ще закъснеят. Налага се да бъдете по-дисциплинирани и организирани в един отпускарски сезон, но все пак ще има защо да го правите.


РАК

Не се плашете от новото

Сряда както ви напряга, така и ви предразполага към развитие. Около вас пластовете постепенно се разместват. Денят е пълен с възможности, някои от които сами изкачат пред очите ви. Не се страхувайте от новото, защото то ще ви донесе успехи. Намирате се в период на подем. Не са изключени пътувания.


ЛЪВ

Лични проблеми

След активната делова дейност в началото на седмицата при мнозина от вас сега настъпва затишие и в следващите няколко дни ще бъдете заети с личните си сметки и дела, които касаят вас и вашите семейства. Днес напрежението витае наоколо и това е причината да сте по-раздразнителни. Ще разрешите един паричен проблем.


ДЕВА

Делови подем

Сряда ви предупреждава да бъдете активни и социални, да се настроите, че днес ще водите разговори и може би ще бъдете център на вниманието. Деловата област ви е стихия в този ден и акцентът пада най-вече върху хората, занимаващи се с частен бизнес. Въпреки отпускарския сезон те ще успеят да уговорят една добра сделка.


ВЕЗНИ

Ненадейно предложение

Сряда поставя акцент върху ненадейно служебно предложение, което от една страна ще ви поласкае, а от друга ще ви направи несигурни и колебливи при вземането на решение. Не давайте последната си дума сега, не прибързвайте. Оставете нещата да поулегнат в съзнанието ви и до седмица-две отговорът ще дойде от само себе си.


СКОРПИОН

Бъдете уверени

Сряда се свързва с началото на бурно развитие, което предусещахте от няколко дни насам. Сега спокойствието прекъсва и се налага да вземате бързи и, да се надяваме, правилни решения. Бъдете уверени в себе си. Това е главната предпоставка за вашия успех. Раздвижването обхваща не само професионалния, а и личния живот.


СТРЕЛЕЦ

Някой ви търси за помощ

Едва ли ще ви бъде лесно в сряда, тъй като се налага да се справяте едновременно с няколко задачи наведнъж, да планирате правилно времето си и наред с това да общувате непрекъснато с хора, които ви търсят за съвет, препоръка или помощ. Не губете концентрация, а и не се ядосвайте на другите. Това само ще ви разсейва.


КОЗИРОГ

Другите ви мотивират

Идеите на вашите колеги предизвикат желание за промени у вас, а това е по-силно от ниската ви заинтересованост за нещата, които ви заобикалят в момента. Фактът, че те са по-продуктивни от вас, ще ви накара да се вземете в ръце и да пристъпите към промени. Общувайте, на този етап общуването е важно за успеха.


ВОДОЛЕЙ

Финансови успехи

Днешната сряда се свързва със заслужени финансови успехи, които ви карат да се чувствате доволни и горди със себе си. Предложенията няма да спират, дори към този момент може да бъдете изненадани с оферта от партньорите по бизнес. Действайте разумно, но и не пропускайте шансовете в прекалено мислене.


РИБИ

Готови за предизвикателства

За мнозина от вас настъпва етап на себедоказване и душевно израстване. Осъзнавате силите си и ставате все по-упорити. Вярно е, че точно днес ситуациите, в които попадате, ви карат да летите в облаците, но всеки полет ви доближава до успеха. Началото на новия етап е вече поставено. Чувствате се готови за поемане на предизвикателства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *