375 четения

Какво вещаят звездите за 6 август, четвъртък

ОВЕН

Важно прозрение

Нуждаете се от одобрението на хората около себе си, но невинаги го получавате в чистата му форма. Днес се освободете от тази зависимост. Вникнете в истината, че каквото и да правите, го правите за себе си и за собственото си благо. Не се захващайте с нови начинания. Моментът на ново начало все още не е назрял.


ТЕЛЕЦ

Делови разговори

Вие сте в добро настроение. Радвате се на разбиране отстрана на хората, с които общувате и контактувате. Днес подчертан в хороскопа е деловият ви живот. Умението да договаряте условия, угодни за себе си, излиза наяве. Позвънете на своите делови партньори и осъществете среща. Няма да съжалявате за резултатите.


БЛИЗНАЦИ

Търсите нещо ново

Решени сте на всяка цена да започнете нещо ново в професионалната област. Предусещате, че е назрял моментът да се проявите по нов начин. Да потърсите нова работа или реализация. Преценете силите си, защото към този момент сте прекалено самоуверени, но дали сте достатъчно квалифицирани, за да предприемате рискове?


РАК

Успешен ден

Очаква ви доста благоприятен ден. Още в сутрешните часове се оказва, че сте на прав път в начинание, което стартирахте неотдавна. Доброто ви настроение е гарантирано, защото днес ви очакват приятни и интересни срещи. Ще получите подкрепа в делово отношение. Вечерта излезте с приятели на по разхлаждащо питие и сладки приказки.


ЛЪВ

Нужда от спокойствие

В четвъртък се мъчите да скриете вътрешното си напрежение, което малко по малко руши хармонията във взаимоотношенията ви. Денят не е подходящ за стартиране на каквито и да е било ангажименти. По-добре се отдайте на довършване на нещо старо. Осигурете си спокойствие. Приберете се по-рано вкъщи и си легнете навреме. Нуждаете се от сън.


ДЕВА

С грижа за детайлите

В четвъртък тенденциите за делови успех продължават. Погрижете се за всеки детайл, с който се занимавате. Говорите делово и успявате да подобрите състоянието си в бизнеса, ако се занимавате с частна дейност. За хората в отпуск това също е активен ден. Колегите не спират да ви търсят по телефона за съвети.


ВЕЗНИ

Обмисляйте решенията

Не сте в най-добрата позиция да се скатавате на работното място, въпреки че ви се ще да се пуснете по течението. Денят е активен и изисква от вас адекватни действия и смели решения. Един спор с колега или забележка от страна на ръководството не бива да са повод да вземате необмислени решения или да си подавате молбата за напускане…


СКОРПИОН

Първа копка

Днес сте достатъчно внимателни, за да преценявате всеки свой ход и в сферата на професионалната реализация, и в личен план. Всъщност четвъртък ви носи надежди. Навява ви нови идеи и цели. Нещо във вас се възражда. Можете да положите първата копка на проект, който да изградите съвсем скоро.


СТРЕЛЕЦ

Пари вкъщи

Днес не показвате много от себе си и тази стратегия ви помага да действате тихичко и необезпокоявани от никого. Всъщност изготвяте смели планове за бъдещето. Подтикнати от нуждите в семейството, вие търсите начин как да умножите финансите си. Ще стигнете до вярната посока. Денят ви носи пари вкъщи.


КОЗИРОГ

Срещи и контакти

В четвъртък емоциите ви бликат като фонтан. Притежавате силна енергия, която търси как да се реализира във вашето ежедневие. Още от сутринта се ангажирайте с нещо важно. Денят ви носи много срещи и контакти, както и нови запознанства. Разбира се, пред новите хора се представяте с маска, която не мислите да сваляте още в началото.


ВОДОЛЕЙ

Нужда от разпускане

Очаква ви доста благоприятен ден. Вие сте структурирали прецизно плановете за действие и днес започвате да ги реализирате един след друг. Отпуснете се. Не го давайте толкова стегнато. Денят изисква да обърнете внимание и на начина, по който разпускате и се забавлявате. Вечерта излезте с приятели на по бира.


РИБИ

Освежаване на ежедневието

Луната гостува във вашия знак и ви помага да се реализирате прекрасно в днешния ден. Всъщност вие стартирате изцяло нов етап от своето развитие. Можете да започнете начисто. Възползвайте се от моменти като този, когато е възможно да направите рестарт на нещо от ежедневието си.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!