191 четения

„Етър ВТ“ с нова политика при продажбата на билети

600 лв. струва място във ВИП ложата

 

Абонаментни карти за новия сезон пуска в продажба „Етър ВТ“, съобщи административният директор на клуба Страцимир Тинчев. Желаещите да си закупят трябва да представят в канцеларията на клуба на стадион „Ивайло“ снимка, дата на раждане и трите си имена. Картите ще са лични и не могат да бъдат преотстъпвани. Цената на карта за възрастен за целия сезон е 80 лева. Младежи на възраст от 10 до 18 години и пенсионери над 65 години ще плащат по 40 лева за карта. За лица със специални потребности картите са по 30 лева. ВИП картите струват по 600 лева, като освен място в ложата осигуряват паркинг, кетъринг и наблюдаване на срещите на отбора като гост. Притежателите на карти ще получават и отстъпка от 10% във фенмагазина.

Променена е и клубната политика по отношение продажбата на билети. В деня на мача цената им вече ще е 10 лева, а при предварителна продажба – 7 лева. Десет лева ще струват билетите за домакинствата на „ЦСКА – София” и „Левски“ (София). Децата на възраст до 10 години ще гледат двубоите на етърци безплатно, както и досега.

Междувременно стана ясно, че Радослав Гидженов от Пловдив ще ръководи мача между ФК „Царско село” и „Етър ВТ“ от първия кръг на Първа лига. Двубоят е във вторник от 20:00 часа в Царско село. Асистенти на Гидженов са Георги Стамболджиев и Николай Чакъров, съдийски наблюдател е Стоян Алексиев.

Ясни са и резултатите от тестовете на футболистите и треньорите на „виолетовите“ за Ковид-19. Заразени състезатели от представителния отбор няма, информираха още от клуба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *