1103 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 7 – 13 август

За Овена всичко се нарежда; Водолеите и Лъвовете трябва да признаят грешките си

 

ОВЕН

Всичко се нарежда

Август вече настъпи и вие успявате да балансирате режима си на работа, свободно време и сън. Още в първите дни от месеца почувствахте удовлетворение от това, с което се занимавате в службата. Полезни сте и се справяте прекрасно. През следващите дни обърнете внимание на отношенията си с близките и роднините. С половинката ще споделяте повече време и това се отразява добре на любовния ви живот. След две седмици ще преживеете някаква промяна, която ще ви накара да се почувствате прекрасно.

 

ТЕЛЕЦ

Предавате се лесно

През следващите седем дни проявявате слабост и отстъпвате крачка назад, като отказвате всякакво осъществяване на плановете си. Шефовете имат високи очаквания за развитието ви в този месец, а с тази нагласа няма как да ги оправдаете. Ще бъдете затрупани с рутинни задължения. Няма да ви остане нищо друго освен да пресеете най-важните задачи и да свършите първо тях. Опитайте да забравите проблемите в службата. Жизненоважно на този етап е да запазите хармонията в личните си взаимоотношения.

 

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте рисковете

Хороскопът ви за идните дни изисква да сте предпазливи и съсредоточени. Не може да се пренебрегне фактът, че ще бъдете една идея по-старателни, сякаш сте усетили своите грешки, но в доста случаи стремежите ви хвърлят в дълбокото. Много добри съвети ще получите както от приятелите, така и от близките си хора. Тях сте склонни да пренебрегвате често, когато гоните своите идеи. Не правете инвестиции, не се потапяйте във води, които ви са чужди, за да не си причините загуби.

 

РАК

Не инвестирайте необмислено

Периодът на стабилизация при вас вече започна и ще продължи с пълна мощ и в следващите седмици. Дните са подходящи за рутинни занимания, за заздравяване ритъма и овладяване на обстоятелствата. Финансовото ви състояние отново се укрепва, но не съветвам на този етап да инвестирате в нещо рисково, обещаващо високи приходи, особено в понеделник и вторник. Добре е да огледате и отношенията си в личен план. Една ненадейно казана дума в последните дни е причина за проблемите ви там.

 

ЛЪВ

Признайте грешките си

За да имате една успешна и спокойна седмица, е нужно само едно – да признаете грешките, допускани до този момент. Поне пред себе си – ясно е, че няма да го направите на всеослушание. Предстоят ви емоционални дни, правете обективна преценка на думите, с които си служите. Делата ви също може да са по-крайни от обичайното. Не че няма да съжалявате след време, но сега се опитвате да покажете своя егоцентризъм. В личен аспект седмицата носи опасности, защото предполага различни непредвидими постъпки, които ще вредят на отношенията с половинката. Имайте предвид, че не всичко ще ви бъде простено.

 

ДЕВА

Тъпчете на едно място

През тази седмица нараства вашето желание да се отдадете на рутинните си занимания, да не мислите за нови неща, да тъпчете на едно място… Може би имахте нужда от нещо такова. В служебен план не приемайте нови предложения от понеделник нататък. Отдайте се на планове, които да осъществявате в по-дългосрочен отрязък от време. Обърнете внимание на личния живот. Там нещата засега протичат хармонично и се развиват. Сантиментални сте на моменти, но това ви прави симпатични и предпочитани събеседници и партньори.

 

ВЕЗНИ

Наслаждавате се на спокойствие

Разпределяйки задълженията си във времето, свършвайки работата си навреме, вие сте постигнали онзи ритъм, в който всичко върви по вода и не съществуват изненади от несвършени или отложени задачи. Следващата седмица ви обещава спокойствие в службата. Сега обръщате по-голямо внимание на личния си живот, на любовта и интимния свят. Остава ви достатъчно време за това. Вземете семеен билет за кино, концерти или театър. Посетете изложба. Четете книги, гледайте развлекателни предавания и програми. Освободете съзнанието си от излишни мисли.

 

СКОРПИОН

Прогнозата е положителна

На работното място претърпявате промени, които ви отвеждат с поредна крачка напред, въпреки да гледате скептично на тях. Отново имате възможност да спестявате и го правите с желание. Това предполага всички лишения, на които обичате да се подлагате в името на материалната стабилност на вашето семейство. В личния живот седмицата ви носи хармония и разбирателство. Стига сами да не си предизвикате проблемите на главата, прогнозата е положителна и изпълнена със спокойни и хармонични дни.

 

СТРЕЛЕЦ

От инертност към действие

Липсата на концентрация няма да ви напусне и през идните дни, но поне се опитвате да я снижите до минимум. Готови сте да поемете новите предизвикателства в службата и промените ви мотивират, палят вашия ентусиазъм. Уикендът е по-спокойният период, когато се отдавате на семейството, близките си, а самотните „стрелци“ са в търсене на подходящия партньор. И те имат шанс да срещнат своята половинка. Повече натоварване ви чака след понеделник, когато наистина трябва да сте съсредоточени, за да овладеете шансовете в службата и да ги превърнете в свои бъдещи успехи.

 

КОЗИРОГ

Следвайте логиката на събитията

Тази седмица може да бъде много по-добра, ако се отпуснете и следвате логиката на събитията, а не налагате своите норми и желания да се изпълнят на всяка цена. На моменти не сте в състояние да се концентрирате върху своите цели и това значително ви отклонява от пътя. Няма да пропуснете възможността да осъществите промени, но трудно преценявате какво да промените в живота си. Поспрете се за миг и изяснете желанията и интересите си. В момента сте объркани, но само от вас зависи дали ще намерите себе си измежду всичките си изгубени „аз“-ове.

 

ВОДОЛЕЙ

Емоционални обърквания

Не всичко тази седмица ще потръгне по вода. Обвинявате кого ли не за грешките си, а виновни сте си единствено вие. Внимавайте сами да не си предизвикате провалите. Очаква ви трудна седмица, но трудностите имат за цел да ви мотивират и накарат да вземете нещата в свои ръце. Не се оставяйте на течението, защото сега можете да противодействате. В любовен план се очертават затруднения, които са предизвикани от вашето чувство за объркване. Поговорете с половинката и изяснете недоразуменията. Всякакви емоционални прояви от ваша страна могат да бъдат поправени.

 

РИБИ

Владейте чувствата си

През тази седмица властват чувства и емоции, които са крайни. Това е и причината често да сте в противоречиви настроения, продиктувани от вашата емоция. Трудно удържате думите, които се изстрелват по-бързо от мисълта и след това съжалявате. В службата сте непоследователни, разсеяни и немарливи. Липсата на постоянност и подреденост петнят името и репутацията ви. Бъдете внимателни, избягвайте конфликтните ситуации и се примирявайте, когато някой изкаже мнение, различно от вашето. Приемайте чуждата гледна точка, за да се радвате на щастлив и по-хармоничен период.

 

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *