392 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 10 август, понеделник

ОВЕН

Потърсете втора работа

В началото на работната седмица сте в отлично настроение. Не се залавяйте с големи задачи, а обърнете внимание на малките, дребни неща от живота. Вече проумяхте, че няма да подобрите финансовото си състояние чрез вземане на заем, а чрез втора работа, която да донесе допълнителни приходи в бюджета ви.


ТЕЛЕЦ

Ще ви излъжат

Ще навредите на себе си и на своето финансово състояние, ако направите услуга, за която ви моли приятел, попаднал уж в нужда. Преценете добре дали си струва да давате заем, или е по-добре да откажете. Днес не се предоверявайте. Ще ви излъжат за нещо, ще ви подведат и после ще ви е яд на самите себе си.


БЛИЗНАЦИ

Дописвате страници

Намирате се в ден, който е силен със своята енергия. Използвайте я разумно и рационално. Още сутринта ще получите подкрепата на ръководството за един вече започнат проект. Тази протекция е важна за бъдещето ви. В личен план стартират процеси на довършване, приключване, дописване на вече започнати на страници…


РАК

Уважавайте себе си

Радвате се на попътен вятър, на популярност сред обществото, в което движите, както и на подкрепа от най-близките си хора. Бъдете активни, дейни и изпълнявайте своите желания с приоритет пред чуждите. Днес е важно да помислите първо за себе си. Уважавайки своята личност, ще помогнете и другите да ви приемат по-добре.


ЛЪВ

Не казвайте всичко

Днес чувствате подкрепата на планетите. Около вас се усеща раздвижване и възможност да прострете плановете си по-напред в бъдещето. Бъдете една идея по-потайни и не се опитвайте да разкажете на всички какво имате наум. В личните взаимоотношения бъдете деликатни, защото прекалената директност понякога носи лоши дивиденти.


ДЕВА

Подгответе се за работа

Днес сте прибързани и по този начин препускате през ангажиментите си, без да им отдавате нужното време и внимание. Окрилени от добрите взаимоотношения в личен план, сутринта отивате на работа, без дори да подозирате, че ви чака един изпълнен с напрежение ден. Някой добре се е погрижил, за да имате много и излишна работа.


ВЕЗНИ

По-кротичко

Не може да се отрече, че имате големи планове. Струват ви се осъществими и затова се заемате с тях още в сутрешните часове. За съжаление, трябва да ви разочаровам. Денят не е сред най-активните ви и затова е по-добре да не прибягвате до експерименти. Давайте го по-кротко и успехът ще бъде с вас.


СКОРПИОН

Не бързайте

Водите добре деловодната си работа до обяд, затова се насочете именно към тези ангажименти в сутрешните часове. Склонни сте да правите много промени и реформи в службата, вдъхновени от новото начало, което поставихте миналата седмица. По-скоро съхранете в съзнанието си идеите. Ще ги реализирате до месец, но не и в този ден.


СТРЕЛЕЦ

Не се поддавайте

Намирате се в силен период, но в понеделник настроенията ви са променливи и често губите здравата почва под краката си и попадате в клопките на емоцията. Все се навъртат около вас хора, които да ви вгорчат живота с изказвания, мнения, преценки и съвети. Грешката си е ваша, защото ги слушате и им обръщате внимание.


КОЗИРОГ

Рутинен ден

В понеделник се занимайте с дела, които изискват обмисляне, действие и оглеждане. Не се залавяйте с нови начинания в ден като този. Успехът е с вас, ако обърнете повече внимание на рутинната си дейност. Периодът, в който попадате, ще ви помогне да вкарате в ред деловодните си дейности през този месец.


ВОДОЛЕЙ

Опитват да ви ядосат

Днес сте в добро настроение, имате позитивна нагласа и отстрани изглежда, че в живота ви проблеми не съществуват. Това е прекрасно, но будите завистта на хората около себе си, които търсят и малкия повод да вгорчат прекрасното ви благоразположение. Разбира се, вие избирате дали да им го позволите, или не.


РИБИ

Освежаващ ден

В понеделник се отпускате и започвате да мислите все по-трезво върху своя живот. Това е ден, който ви вдъхва ентусиазъм. Подчертани сега са срещите ви с приятни хора. Контактувайте, общувайте. Обадете се на стари познати, които не сте чували от дълго време. Не се затваряйте вкъщи, а вечерта излезте на среща.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!