632 четения

Какво вещаят звездите за 11 август, вторник

ОВЕН

Полет нагоре

Днес можете да придобиете ново знание или да насочите усилията си към усъвършенстване на стари умения и чрез тях да намерите начини за нова изява и ново спечелване на пари и положение в йерархията. Възползвайте се от благоприятния ден, който ви дава възможност за размах на крилете и полет нагоре.


ТЕЛЕЦ

Нова посока

Днес се превръщате в център на вниманието. Погледите са насочени към вас. Бъдете активни. Преживейте една стара драма в живота си и приемете, че тя вече е минало. Днешният ден ви носи възможност за освобождаване и тръгване в една изцяло нова посока. От вас зависи докъде ще се разпрострете.


БЛИЗНАЦИ

Оставете старото

От вас днес не се изисква да сте активни и да показвате на какво сте способни. Опитайте да се върнете назад в спомените си и да направите своя личен анализ за трудности, грешки и проблеми, които сте имали в миналото. От утре за вас стартира един изцяло нов период, затова днес завършете нещо старо и го оставете зад гърба си.


РАК

Разговори

Във вторник, без да сте го искали, се превръщате в център на общественото внимание. Допадат ви всякакви компании и социални слоеве. Имате какво да си кажете с хората около себе си. Намирате уроци, които да научите от всеки, който ви разказва по частичка от своя живот. Днешният ден е прекрасен, защото ще ви даде нови знания.


ЛЪВ

Натоварени сте

Седмицата продължава да бъде натоварена за вас. Опитайте да отхвърлите колкото може повече ангажименти зад гърба си. Започнете деня организирано. Използвайте придобит и натрупан опит. Не се правете на ръководители в колектива и спрямо своите колеги, за да не си създадете благоприятна среда за конфликти и противоречия.


ДЕВА

Възможности

Очаквайте раздвижване от всякакво естество. Отпускарският август ви радва с нови възможности и шансове за развитие. Възползвайте се от тях. Днес не е изключено да попаднете на ключови контакти, които да изиграят важна роля в бъдещия ви професионален живот. Нещо в службата тръгва да се променя. За ваше добро е.


ВЕЗНИ

Не купувайте

И във вторник действате без много усилия. Оставете се на течението и не се впрягайте ако ви вменят проблеми, които трябва да разрешавате. Това не е ваша работа. Днешният ден изисква да сте мобилизирани и пестеливи откъм финанси. Затова бъдете по-скептични, ако трябва да си купувате някаква нова вещ.


СКОРПИОН

Бъдете искрени

Това е денят, в който можете да научите много или да се изявите в различни интелектуални области с пълен успех. Захванете ли се с бизнес и с деловодна дейност, проявявайте честност и почтено поведение. Днес сте силни, можещи, но ако сте искрени с хората срещу себе си.


СТРЕЛЕЦ

Замествате колеги

Като изключим сутрешното напрежение, което е неизбежна част от днешния ден, вторник се очертава да бъде доста благоприятен и ползотворен ден. Направете си програма, която да спазвате. Предварителният план ще ви помогне да включвате и извънредните ангажименти измежду традиционните. Колегите са в отпуск и вие трябва да поработите.


КОЗИРОГ

Промени

Седмицата продължава с приятен за вас ден. Заемете се с онези ангажименти, които вършите с желание. Променете нещо в режима си, което да ви извади извън традиционното ежедневие и да ви накара да се чувствате живи. Днешният ден ви дава възможност за изява, иновации и много положителни промени.


ВОДОЛЕЙ

Нужда от почивка

Във вторник ви се иска да сте в отпуск. Нищо лошо не ви очаква, но тонусът ви е нисък и това е основната причина да се чувствате нервни, напрегнати и да си изкарвате всичко на хората, с които общувате най-често. Ще ви мине до вечерта. Не предприемайте важни действия. Не се ангажирайте със срокове.


РИБИ

Заядливи сте

Лесно се ядосвате за неща, които не зависят от вас, или се бъркате в работа, която не е във вашия ресор. В понеделник сте агресивни и често прекалено заядливи. Търсите причина да се скарате с хората около себе си. Не го правете. Имайте доверие на онези, които ви дават важен съвет. Те го правят с отворени и чисти сърца.

Станислав Климентов

Един коментар за “Какво вещаят звездите за 11 август, вторник

  • 11.08.2020 в 11:46
    Permalink

    Благодаря! Имате най-точния хороскоп!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!