914 четения

Вашият хороскоп за 12 август, сряда

ОВЕН

Не се отпускайте

Днес сте унили и сякаш ви липсва енергия да вършите каквото и да било. Денят обаче на свой ред е доста благоприятен и ви поставя пред възможности за избор. Активизирайте се и към обяд бъдете готови за действие. Можете да попишете важен договор, който да ви гарантира финансовата стабилност занапред.


ТЕЛЕЦ

Перфектна форма

Настроени сте позитивно към всички промени, които ви се случват към този момент. Общувате с лекота и завързвате нови познанства без проблем. Сега сте открити и отзивчиви. Внимавайте да не попаднете в клопките на недоброжелатели, които искат да се възползват от вашето добро благоразположение на духа.


БЛИЗНАЦИ

Енергия

В сряда се будите без енергия, но тя ще дойде малко по малко в течение на деня. Активизирайте се. Следвайте плановете за действие, които си направихте предварително още вчера. Чака ви успех и възможност да подобрите доходите си. В сферата на любовния ви живот се случва оживление.


РАК

Не бъдете зависими

В сряда се обяснявате повече, отколкото е нужно. Оправдавате се за действията си, чувствате се зависими от другите. Всичко това ви потиска и спира да вършите дори най-традиционните си дела. Освободете се от всички зависимости и давайте смело напред. Днешният ден ви носи подем.


ЛЪВ

Самоконтрол

Няма как да не сте доволни от този ден, защото той ви носи радост, късмет и много лично щастие измежду шиповете от напрежение и искрите, които прехвърчат наоколо. Вие запазете самообладание. Вашата цел днес е да запазите добрите си взаимоотношения и да осуетите всички опити да ви въвлекат в скандал.


ДЕВА

Хаосът е за добро

Ангажиран е днешният ден. Още в сутрешните часове ще трябва да разместите графика си и предварителните планове, включвайки една изключително спешна задача, която трябва да се свърши до обяд. Не се ядосвайте. Точно тя ще ви помогне да се издигнете в очите на своите партньори. Хаосът в днешния ден ще разбърка ежедневието ви за добро.


ВЕЗНИ

Не се изнервяйте

Откажете работа, която може да ви натовари психически или физически повече, отколкото моментът ви позволява. Днес гледайте да си почивате повече, за да не се изнервите допълнително и да не си създадете излишни конфронтации с колегите или близките хора. Не си заслужава.


СКОРПИОН

Забравете

Чака ви позитивен и благоприятен ден. По-решителната част от вас ще имат възможността да предприемат нещо ново и ще се озоват на вярна посока. Други ще се върнат назад във времето. Те се чувстват потиснати и без настроение заради стари непоправими грешки. По-добре е да ги забравите, вместо само да си ги напомняте.


СТРЕЛЕЦ

Защитавате се

За вас сряда е пореден активен ден. Деловият ви живот преминава в спорове и противоречия, но по този начин вие защитавате мнението си и давате да се разбере чий глас трябва да се слуша в колектива. Е, дано не попадате на по-авторитарни от вас хора, защото сблъсъкът с тях ще е доста тежък.


КОЗИРОГ

Бъдете организирани

Вдъхновени сте. За да продължите с добрите резултати, които жънете в последните дни, трябва да бъдете организирани в сряда. Грози ви опасност за служебен проблем. Неотложното му разрешаване ще доведе до спокойствие и положителен развой. Ако отложите, ще навлечете доста проблеми след това.


ВОДОЛЕЙ

Позитивна нагласа

Намирате се в прекрасен период, който ви въздейства положително и в емоционален, и в социален план. Днес общувате само с хора, които са ви приятни и ви вдъхновяват с начина си на мислене. Получавате от тях гледна точка за живота си. Въпреки че сега не си го признавате, склонни сте да се възползвате от нея.


РИБИ

Предложение

И днес денят е хубав за вас. Чувствате спокойствие и удовлетворение от всичко, което се случва в живота ви. Ще се сдобиете с нови възможности на работното място. Възползвайте се от промените там, за да подобрите и заемания пост, и работната си заплата. Сега имате възможност да работите за повече пари.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!