676 четения

Какво вещаят звездите за 13 август, четвъртък

ОВЕН

Трудности

В основата на хороскопа ви днес стоят трудности, за които ви е нужно търпение, за да ги преодолеете. Не бива да се самообвинявате или да търсите причина за застоя в себе си. Така трябва да се случи. Преценете добре контактите, които осъществявате. Въпреки силната си интуиция, сте склонни да се поддадете на ласкателства и да допуснете злосторници в живота си.


ТЕЛЕЦ

Предоверявате се

Голямо влияние в деня ви ще има духовното, а също така и отношението към приятелите и приятелските кръгове. Възможни са проблеми заради склонността ви да се предоверявате. Днес мнозина ще разберат, че са излъгани и че са вярвали сляпо на човек с влиятелно положение. Една илюзия ще бъде разбулена и това ще ви предпази от бъдещи удари.


БЛИЗНАЦИ

Бързате

Луната днес гостува в знака ви и ви подтиква да сте прибързани и нетърпеливи да приключите с определени проекти предсрочно. Също така сте склонни да се заемате с непосилни задачи, които да ви костват доста усилия през месеца. Обмислете ходовете си добре, а в семейните отношения не бъдете крайни.


РАК

Отпуснете се

На пръв поглед правите впечатление на усмихнати, спокойни и лъчезарни хора. Но това е само маска, зад която сте скрили своята неувереност, чувство за безпокойство и нервност. Лабилни сте днес, затова и не вземайте важни решения, от които зависи бъдещето ви. Отпуснете се, приберете се по-рано вкъщи и се отдайте на хобито си.


ЛЪВ

Без големи очаквания

Въпреки че се чувствате окрилени от нови идеи и съблазнени от промени, които желаете да предприемете през август, съветът ми е да сте една идея по-консервативни. Причината е отпускарският сезон, през който е по-вероятно да се натъкнете на „кухи“ предложения, отколкото да предприемете нещо сериозно и дългосрочно.


ДЕВА

Анализ

В четвъртък е важно да спазвате едно равномерно темпо при вършене на всяка задача. Не се втурвайте изведнъж в направата на каквото и да било. Не зарязвайте и недовършени дела в деня си. Вървете бавно, крачка по крачка и всичко ще бъде наред. Днешният ден изисква да направите анализ на работното си място. Ползи, вреди, изводи.


ВЕЗНИ

Начало

Сряда е идеалният ден да поставите начало на един по-продължителен и благоприятен етап от своето развитие. Да, август не е най-наситеният с предложения месец, но още отсега можете да планирате и да направите разчет. С колегите си ще бъдете на нож, което ще е причина и за напрежението ви и психическия дисбаланс.


СКОРПИОН

Разчиствате терена

В подем сте, но е време да завършите вече започнатите задачи, вместо да стартирате нови проекти до края на тази седмица. Не си мислете, че си губите времето. Нищо подобно. Просто разчиствате старите неща, за да се заловите с нещо по-ново съвсем скоро. Не надценявайте силите си и бъдете последователни.


СТРЕЛЕЦ

Непредвидени ситуации

Често пъти попадате в непредвидени ситуации днес. В ситуации, които искат вашата адекватност, за да се справите и да вземете правилното решение. Тук не става въпрос за големи решения и реформи, а за нещата от ежедневието, които вършите всеки ден, като например къде да изпиете едно кафе с приятел или какво да хапнете в обедната почивка.


КОЗИРОГ

Без закъснения

Разполагате с шанса да постигнете онова, за което се борите от няколко седмици насам. На работното място бъдете навреме сутринта и не закъснявайте. Избягвайте да проточвате времето си и да изпадате в излишни подробности с колегите. Действайте по същество и с приоритети. Денят е хубав и не бива да го изпускате.


ВОДОЛЕЙ

Нещо ви спира

Основното разногласие днес ще бъде между желанията ви да постигнете моментална и бърза промяна на работното място или в бизнеса и невъзможността да го сторите поради ред фактори, които ви пречат и възпират. Насладете се на деня, без да сте максималисти. Ако нещо застане на пътя ви, прескочете го. Не му се ядосвайте прекалено.


РИБИ

Внимавайте

Стоплянето на взаимоотношенията с колегите ще ви задължи да им обръщате повече внимание и по този начин губите ценно време, което да оползотворите за деловите си задачи. Можете да си осигурите стабилен бюджет за целия месец, ако не сте прибързани и не приемате едно предложение. Някой ще се опита да ви примами към губещ проект.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!