74 четения

Набор 2008 г. „Болярчета“ втори на турнир в Трявна

Набор 2008 г. на СК „Болярчета“ се представиха много добре на престижния футболен турнир Challenge Cup, проведен в град Трявна. В надпреварата участва и тимът на „Етър ВТ“, който зае трето място. Прекият двубой между двата отбора завърши 4:0 в полза на „Болярчета“.

Организатор на турнира, който премина при спазване на противоепидемичните мерки, е Илко Станев, а купите, медалите и грамотите на участниците връчи лично кметът на Трявна Силвия Кръстева. В надпреварата се включиха шест отбора – „Черно море“, „Болярчета“, „Етър“, „Нефтохимик“, „Рилци“ (Добрич) и „Севлиево“, на принципа всеки срещу всеки. Индивидуалните награди спечелиха: Алекс Георгиев от „Черно море“ за най-добър вратар, най-полезни футболисти – Георги Йорданов от „Болярчета“ и Ястиян Георгиев от „Черно море“, и голмайстор – Симеон Иванов, също от „Болярчета“.

Първи стана отборът на „Черно море“, втори останаха футболистите на „Болярчета“, на трето място се класира „Етър ВТ“, на четвърто ФК „Севлиево“…

„Благодарен съм на децата за положения труд, както и на родителите за подкрепата. За пореден път децата доказаха колко са борбени и талантливи. Не най-важното нещо е мястото, на което сме се класирали, а начинът, по който играем, който лично мен ме прави горд с моите футболисти“, коментира треньорът Десислав Божков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!