836 четения

Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 14 – 20 август

Новолунието в Лъв ни подтиква към трезви преценки, разчистване на взаимоотношения, приключване с миналото и поглед напред


ОВЕН

Успех и подем

През тази седмица сте в пъти по-спокойни. Чувствате вдъхновение, което ви грабва още през уикенда. Очаквате да ви се случат нови, по-добри неща и това наистина ще бъде така. Новолунието в Лъв във вторник изисква да не прекалявате с претенциите си и да се радвате на всичко, което имате. Внимавайте с новите запознанства, колкото и да са усмихнати хората, невинаги крият положителни помисли. Новата работна седмица ви е подготвила успех и подем за една ваша наскоро щукнала идея. Чудесно си изкарвате, ако сте в отпуск.


ТЕЛЕЦ

Мислете творчески

Очаква ви леко забавяне в мислите, чувствата, емоциите. Въпреки всичко, импулси през тази седмица няма да ви липсват. Имате нужда да се заредите с нови очаквания, но често ще ви липсват възможности за обновление. Съобразете се с обстоятелствата и съдбата. Не поемайте лидерския пост в семейството, защото ако казвате на кого какво да прави, скоро ще бъдете обвинени, че се налагате. През новата работна седмица проявете творчески подход. Той ще ви донесе шансове за развитие. Ако сте в отпуск, почивайте пълноценно.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете мнителни

Намирате се в прекрасен етап, който ви позволява да загърбите някои стари свои мисли и да прегърнете новото в целия му блясък. Като стана дума за блясък, много хора ще минат покрай вас, но малко от тях ще останат в сърцата ви. Не се подмамвайте по блясъка на външното изражение. През тази седмица мнозина ще се опитат да ви се представят като незаменими и единствени, само и само да докопат частичка от вашето доверие. Не бива да го печелят, защото техните цели са не приятелство, а други.


РАК

Голяма покупка

Поставете си достижими цели, които да изпълнявате лесно и по този начин да печелите своето вътрешно удовлетворение. Възможно е да направите покупка за себе си, за вкъщи или за любим човек. Тя струва скъпо и в друг момент не бихте я осъществили. Добре си направете сметка дали си струва това изхарчване. През работните дни от седмицата действайте, ще имате успехи. Новолунието ви носи възможност да стабилизирате доходите си. Не е изключено да си закупите нещо голямо в дните около вторник, сряда.


ЛЪВ

Вниквайте по-дълбоко

За вас започва един изцяло нов етап, който е добре да стартирате с усмивка, добро настроение и позитивна нагласа. Новолунието в знака ви учи на съобразителност с другите. Не прекалявайте с властта, която ви е дадена, и не се облагодетелствайте с нея, защото бързо ще я загубите. Лъскавото ви привлича, но сега ще осъзнаете, че точно то е причина в живота си да правите погрешни избори. Гледайте вътрешността на нещата, а не тяхната опаковка принцип, от който да се водите от тук насетне.


ДЕВА

Признайте, че грешите

Не е никак случайно, че още от вчера сте се отделили от хората и ограничихте контактите си до минимум. Искате спокойствие и си го осигурявате сами чрез изолация. Това ще продължи още само днес, защото от утре пак възвръщате своя добронамерен и социален начин на общуване. Новолунието в Лъв изисква да направите преоценка на някои „криви“ неща в живота ви, най-вече на лошите черти от характера ви. Точно сега можете да ги коригирате и превърнете в добри. Е, признайте поне пред себе си, че понякога и вие грешите…


ВЕЗНИ

Разчистете взаимоотношенията

Пред вас са силни дни, които ви показват верния път напред, без начин да поглеждате назад към миналото и да въздишате по него. Няма как да имате здрав, надежден и щастлив живот, ако не загърбите вече отминалите проблеми и не приключите да живеете с тях. Новолунието в Лъв ще ви помогне да гледате на живота си по-философски, чрез рационално мислене. Отсейте хората, които блестят, но всъщност вгорчават дните ви. Спрете да поддържате нарциси в градината на своите взаимоотношения.


СКОРПИОН

Мислите за работа

За да продължите напред с успешен ход, се налага да направите някои малки промени в професионалния си живот. Новолунието в Лъв ще ви помогне да ги извършите по най-безболезнения начин. Избягвайте новите запознанства. Въпреки че вие сте проницателни по отношение на лицемерите, сега няма да успеете да ги разпознаете. А допуснете ли ги в живота си, трудно ще се отървете от тях. В личен план ви очакват проблеми, които са предизвикани от това, че отделяте повече време на службата. Дори и да сте в отпуск, отново ви се налага да мислите за работа. Макар и от морския бряг, ще я свършите перфектно.


СТРЕЛЕЦ

Ангажирана седмица

Ако си мислите, че ви чакат почивни дни и лека седмица, самозалъгвате се. Пред вас се изправя една по-ангажирана седмица и е добре да не пропускате възможностите. Новолунието в Лъв ви помага да си поставите достижими цели и да ги гоните докрай. Можете да направите известни промени в социалната си среда, в начина си на общуване, дори в начина си на живот. Лятото е чудесно време за поставяне на ново начало с ексцентричен привкус. Възползвайте се. През работните дни обаче не загърбвайте ангажиментите. Важно е да ги вършите навреме, за да не изостават.


КОЗИРОГ

Финансов разчет

Време е да направите сериозен разчет на финансите си, за да видите къде точно се намирате измежду сметките. Новолунието в Лъв ви обнадеждава с допълнителни приходи, на които вие веднага ще намерите предназначение. През уикенда се пазете от новите запознанства. Общувайте само с хора, които докосват душата ви. Бягайте от лицемерите. През новата работна седмица ви чакат успехи, но и работа. Въпреки че сме в отпускарски месец, вие имате доста неща за вършене и е време да спрете с тяхното отлагане.


ВОДОЛЕЙ

Гледайте напред

Дните от този период, които предстоят за вас, мога да разделя на две части до понеделник и след това. Първият етап изисква да преосмислите дните си и да поставите ново начало в начина си на общуване с хората. Прекалили сте с правомощията си в някои от социалните си връзки. Сега поправете нещата. Вторият етап, след вторник, ви носи шансове за сериозни обновления в живота ви. И в личния, и в деловия план се очаква раздвижване. Не изпускайте възможностите. Гледайте напред и не се страхувайте от новостите.


РИБИ

Набележете цели

Предстои ви активен период. Още днес задавате програмата си за идната седмица, която трябва да следвате стриктно и внимателно. Новолунието в Лъв изисква да си набележите достижими цели, които да превърнете в реалност, без да се насилвате. През уикенда се дразните от постъпките на някои близки хора около себе си. Нищо не можете да промените, само е възможно да си направите изводите. Новата работна седмица е важна, ако не сте в отпуск. Всяко действие може да ви носи успех и престиж. Работа няма да ви липсва. Вършете я навреме.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!