319 четения

Поздрав от Румен Павлов, кмет на община Стражица

Уважаеми жители и гости на Стражица,

От името на Общинската администрация на Стражица и лично от мое име имам честта и удоволствието да се обърна към всички вас и да ви поздравя с празника на нашия град.

Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие и просперитет!

Във времето на пандемия и икономически затруднения съм убеден, че благодарение на съвместните усилия на Общината, Общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на Община Стражица.

Мъдрите хора са казали, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. А моите мечти са като вашите, те чертаят желанието ни да живеем по-добре и по-сигурно в този град и бъдещето да ни гарантира, че утре ще се радваме на успехите на нашите деца, които ще останат тук и ще направят Стражица още по-добро място за живеене.

На всички вас и на гостите на Стражица от все сърце пожелавам здраве, щастие, успехи във всичко, към което се стремите, и много нови благодатни начинания за добруването на гражданите на общината!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!