Горещи новиниСъдби

16-годишен от Масларево в кома след жестока катастрофа, близките търсят помощ

Жестоката катастрофа

16-годишен е в изкуствена кома след жестока катастрофа в събота между бус и лека кола „Ауди А4”, в която е пътувало момчето, алармираха негови близки от Масларево. Пътната трагедия е станало на пътя между Масларево и Обединение, а причините са в процес на изясняване.

Зовът за помощ разпространи в неделя братовчедката на тежко ранения младеж Жени Михалек:

„Здравейте, мили хора! Братовчед ми Диян Димитров от с. Масларево претърпя тежка катастрофа! В момента поддържат състоянието му в изкуствена кома. По информация от родителите и болницата кракът му е счупен на 3 места, ръката е с две фрактури, цялото лице е разпрано и обезобразено. Предстоят му още операции в опит да се спаси кракът. Събираме средства за санитарни материали и за пластична операция на момчето, защото здравното осигуряване покрива малка част от интервенциите, които са му необходими. Нека да му помогнем и да му дадем шанс за един нормален живот. Банковата сметка на брат му е: BG74BPBI88981029458403, Петър Димитров.”

3 thoughts on “16-годишен от Масларево в кома след жестока катастрофа, близките търсят помощ

 • Въпросният път е тесен, с относително добра настилка и обрасъл отстрани с трева и храсти! Липсва добра видимост в завоите, а голяма част от шофьорите карат с много висока скорост, често по средата на пътя поради това, че не е почистен отстрани! Проблемът в тая държава е безумно рисковото поведение на пътя!

  Отговор
  • Гледам: десен волан и тиксо по задния стоп = някой здраво пести пари, но иска да се покаже с Ауди. Вероятно и карането е било в същия дух.

   Отговор
 • Съжелявам , но ако възпитанието беше да бъдат малко по- скромни в исканията си и във възможностите си, много човешки живота щяха да се спасят. Всеки иска да граби от живота с пълна сила, но и свършва неговият път бързо. Опомнете се. Карайте бавно и ще живеете дълго.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *