2252 четения

Месечен хороскоп за август

Прогноза за август, 2020 година


ОВЕН

Доволни от себе си

Въпреки че е отпускарски месец, август ви поставя в центъра на вниманието, без въобще да се целите към такова място. Около вас събитията и обстоятелствата се разместват и почти през всеки ден за вас се задава нова и нова обстановка. От една страна, сивото ежедневие, което ви отегчи през юли, вече е само спомен. От друга, прекалено бързо завихрящите се промени са повод да се почувствате неспокойни и често несигурни в себе си и в това, което се случва около вас. Спирайте по-често за миг, за да си поемете глътка въздух. Месецът е стресов, но и успешен. Накрая ще сте доволни от себе си.


ТЕЛЕЦ

Работата върви

И за вас месецът следва да бъде доста благоприятен. Въпреки че на моменти ще сте претрупани от работа, тя няма да ви тежи. Всъщност и вие сте от представителите, за които е по-добре, ако не излизат в отпуск през август. На работа ще бъдете доста по-пълноценни, а и ще си спечелите достатъчно допълнителни доходи, за да можете да си позволите една незабравима късна септемврийска почивка. По-активни сте през първата половина от месеца. Това е и времето, когато можете да осъществите повече срещи и разговори на високо равнище. През втората половина поработете върху себе си. Усъвършенствайте своя характер, като направите вътрешен анализ и видите честите грешки, които допускате в общуването си с другите хора.


БЛИЗНАЦИ

Спазвайте дистанция

През август вие сте прекалено откровени с хората, с които общувате, без да смятате, че те могат да се засегнат от вашите думи и упреци на моменти. Така е, защото вие не го правите с лоша умисъл, а напротив. Казвате всичко за добро. Отпуск можете да вземете през която и да е част на август, но спазвайте нужните мерки за дистанция от хората, нищо че желаете постоянно да сте в контакт с тях. За ваше добро е да говорите от по-далечно разстояние, както и да не влизате в директен контакт от типа на прегръдки и сърдечно здрависване. Скоро отново ще можете да показвате чувствата си чрез скъсяване на дистанцията, но засега се пазете.


РАК

Възможност за промени

Август ще ви предостави възможности да промените някои негативни обстоятелства, които бяхте принудени да търпите в последните няколко седмици. Трябваше постоянно да се съобразявате с някого и с нещо. Е, сега доста от ограниченията и неудобствата отпадат. Не се страхувайте да променяте, да тласкате напред към новото и да търсите по-добри варианти за развитие. Работете върху себе си, усъвършенствайте се. Всичко това ще ви отведе към нови хоризонти. Не забравяйте и почивката през този месец, въпреки желанието си по-скоро да си спестите средствата и да прекарате отпуска вкъщи. Може би ще е по-добра идея да помислите и за разнообразяване с пътуване или отдих на морския бряг, поне за няколко дни.


ЛЪВ

Утвърждавате се в работата

През август вие се справяте отлично със задълженията си, защото сте достатъчно отговорни, а и повечето от вас са насрочили годишния си отпуск не сега, а за септември. Явяването на работа само повдига имиджа ви на добри служители и не съжалявайте, че замествате колегите си. Проявявате се като добри професионалисти, които ще бъдат заплатени отлично за отговорно свършената работа. Какво по-хубаво от това? Късмет ще имате и в личен план. При необвързаните едно пътуване ще донесе и нови запознанства, нови усещания и разтваряне на нови врати. Въпреки че не ви е най-отпускарският месец, можете да си позволите един по-дълъг уикенд „на колела“ край морето…


ДЕВА

Дайте си почивка

През следващия един месец не всичко ще ви се получава от първия път, но не губете надежда. Очаква ви възможност да подновите нещо в живота си. Ще дадете глътка въздух на свои стари идеи и ще им дадете нов облик. Подгответе се за инициативи, възможности и шансове. През първата десетдневка шансовете са изцяло в сферата на професионалния ви живот, но след това центърът се измества в личен план, когато настъпва и по-доброто време за излизане в отпуск. Не лишавайте семейството си от морска почивка или от почивка на любимо за всички място. Спазвайте стриктно мерките за безопасност и всичко ще бъде наред.


ВЕЗНИ

Нужда от свеж въздух

През август поработете върху това да сте по-концентрирани във всяка своя дейност. Разсеяни сте, а това не е най-доброто за вас. Поработете върху вътрешния си мир. Нервни сте и често ще си изкарвате негативните емоции върху хората около себе си. В първите августовски дни направете нещо, за да подобрите самочувствието си. Купете си нова дреха, променете прическата си, погрижете се за храненето си. Чувствате ли се уверени в себе си, ще излъчвате увереност. Ако имате отпуск, използвайте го, за да си починете и от сивото ежедневие, и от всичко, което ви се случи от началото на годината. Имате нужда от глътка свеж въздух.


СКОРПИОН

Търсите подкрепа

През лятото сте в променливи настроения. Отпускарските месеци ви носят полъха на различни емоции. Палите се от нищо незначещи обстоятелства, ровите се в случаи, които са ненужни. Опитайте през август да бъдете една идея по-сплотени с близките си. Дайте им нужното внимание и почерпете от техните съвети, основани на житейския им опит и знания. Интересното в случая е, че ако не ги слушате, освен че ще си навредите заради твърдоглавието си, ще загубите и тяхната подкрепа. Колкото и на силни да се правите, през този месец сте раними, чувствителни и искате само едно – разбирателство и подкрепа.


СТРЕЛЕЦ

Адаптирайте се

През август не отказвайте на предложение за допълнителни ангажименти по внезапно възникнал проект или по заместване на ваш колега, който е в отпуск. Трудът ви няма да остане невъзнаграден. Месецът е добър, въпреки трудностите, които носи. Те са от чисто емоционален характер. Невинаги сте доволни от това, което ви се случва. Ще преживеете някои малки разочарования в личен план, но сами си причинявате драмите, защото поставяте на преден план очакванията си, а едва след това стъпвате на реалността. Така никой няма да оправдае големите надежди, които възлагате. Приемете това, което се случва ежедневно, и се адаптирайте към него.


КОЗИРОГ

Някой ви помага, друг – не

Мощните промени, които ви се случиха в последните един-два месеца, са в основата на умората ви и на невъзможността към момента да поемете каквито и да е било допълнителни ангажименти. Всичко, което е извън зоната ви на комфорт, ви притеснява и притиска емоционално. Време е да свикнете с промените и да заживеете с тях. Време е да овладеете емоцията и да започнете отново да предприемате рискове така, както сте свикнали до момента. Август е един от благоприятните месеци за вас. Някой ще ви подаде ръка, друг ще ви обърне гръб. Сменят се пейзажи, хора, приятелства и настроения. Това е характерно за този месец.


ВОДОЛЕЙ

Време за почивка

През август продължавате по вече поетия в последните месеци път. Тук по-скоро постъпвате според рутината, а решенията си вземате спрямо натрупания житейски опит. Дните ви вървят гладко, монотонно и почти без никакви сътресения. Емоциите ви са стабилни и ще се задържат такива до края на месеца. За мнозина от вас този застой е притеснителен и носи отегчение. За други това е момент да си стъпят на краката и да съчетаят липсата на предизвикателства с възможността за по-дълга почивка, която са заслужили с труда си в последните месеци.


РИБИ

Капитани на кораба

Август е един от периодите през тази година, които ви тласкат към противоречиви чувства, емоции и преживявания. Месецът е изпълнен с възможности и тук вие ще успеете да покажете кой е капитанът на кораба. За съжаление, правите го прекалено натрапчиво и бурно, с което ще предизвикате яда на хората срещу себе си. Резултатите са ясни – доста конфликти и междуличностни спречквания. Но такава е съдбата на главнокомандващия, а вие като такива трябва да си изживеете своето. Корабът ви невинаги ще е в спокойни води и вие трябва да знаете как да го изведете и какъв път да поемете, за да заплувате отново безопасно по пътя си.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!