Петко Петков: „Тази игра е на голове, получи се тежка загуба накрая“

“Нещата се натрупват. Знаете, че имаме доста проблеми, но сега не искам да говоря за това. В началото на мача допуснахме две грешки при статични положения. За съжаление, не успяхме да се върнем в мача, въпреки създадените положения. Ще анализираме грешките. Не сме първият отбор, който получава голове. Имахме също шансове, но не вкарахме. Тази игра е на голове, получи се тежка загуба накрая.

При 0:2 беше нормално да рискуваме, все пак ние не играем да паднем с по-малко, търсим точки във всеки мач, затова беше нормално да включим още един нападател.

Трябва да работим. Две основни единици в нападение ни напуснаха, търсим заместници, работим по селекцията. Надявам се в следващите мачове и с привличането на някои нови футболисти отборът да изглежда по-добре.

Не искам да коментирам имена по селекцията. Добрите футболисти ни напускат и това не е добре, защото отслабваме постоянно. Надявам се да намерим заместници, работим по въпроса. Тонислав Йорданов си е собственост на ЦСКА, могат да си правят с него каквото искат, футболът е бизнес. Ще търсим и в други зони добри футболисти, няма да се откажем от нито един добър играч.

Очаквам с надежда избора на новия УС и нещата да се подобрят, защото тази публика не заслужава това”, каза Петко Петков – старши треньор на „Етър ВТ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.