Вашият хороскоп за 19 август, сряда

ОВЕН

Без големи залози

В сряда действате първосигнално, без да обмисляте добре взетите решения. Залагайки на хазартния тип действие, вие можете да допуснете груби грешки. Сдържайте се и не предприемайте важни инициативи. В любовта една авантюра може да ви струва скъпо, особено ако сте обвързани сериозно.


ТЕЛЕЦ

Щастлив ден

Време е да загърбите лесната си обидчивост и меланхоличното настроение. Днес настъпва момент на оживление при вас. Обстоятелствата стават по-динамични и трябва да се приспособите към тях. Приемете, че животът се променя и тече напред. Щастието е в ръцете ви, само трябва да го осъзнаете и да му се радвате. Сряда е щастлив ден.


БЛИЗНАЦИ

Приятно известие

В сряда ви чака благоприятно развитие по въпроси, които ви касаят пряко на работното място или в личен план. Получавате добри новини и известия. Един кратък имейл или съобщение по вайбър ще ви зарадва толкова много, че ще заредите деня си с положителна енергия до вечерта.


РАК

Време за бюджет

И в сряда сте нервни, но с тенденция малко по малко нервите ви да утихнат и да отстъпят място на спокойствието. Време е да обърнете повече внимание на приходно-разходната част от живота си. Време е за бюджет. Половината от август вече мина и е добре да знаете как се движите с личните си финанси към този момент.


ЛЪВ

Искате да ви хвалят

Въпреки че днес разполагате с пълната подкрепа на близки, приятели, колеги и дори ръководството, вие отново сте на мнение, че трябва да търсите нови контакти и нова подкрепа. Да чувате, че се справяте добре, гали вашето его и целта ви е да ви го казват колкото се може повече хора. И все пак – пазете се от лицемерни хора.


ДЕВА

Разходете се в парка

Служебната сряда е наситена с предложения – кое от кое по-щедро. За жалост обаче, не ви съветвам днес да давате отговора си. Просто помислете върху тях, анализирайте ги. От днес до края на работната седмица моментът не е благоприятен за действия и инициативи. Добре ще ви се отрази една разходка в парка след работа.


ВЕЗНИ

Положителна енергия

Очаква ви позитивен ден. Успявате да си направите лесни за изпълнение планове и да ги осъществите изцяло. Получавате подкрепата на хората около вас. Те ще са насреща, ако срещнете трудности при изпълнението на ангажиментите си. Като цяло това е ден, изпълнен с полезни контакти и положителна енергия.


СКОРПИОН

Спестете си споровете

На работното място се опитайте да не влизате в излишни пререкания. Всички разбираме, че си имате гледна точка, която точно сега желаете да бъде приета от всеки един ваш колега, но… проумейте, че и те си имат мнение. Точно сблъсъкът на мнения е причината да подклаждате излишни спорове, които така или иначе можете да си спестите.


СТРЕЛЕЦ

Раздвижване

Предстои ви един от благоприятните дни за тази седмица. Очаква ви сигурно раздвижване. Емоционалният ви живот става по-бурен и пред вас се изправят различни предизвикателства. Вярвайте на интуицията си при осъществяване на контакти. Не се предоверявайте сляпо на хорските обещания. Някои от тях са лъжливи.


КОЗИРОГ

Нещата се подобряват

Забавянето в плановете, което беше валидно за вчерашния ден, днес вече е минало. Сряда е успешен ден и обещава възможности за финансови приходи. Стабилността се чувства в емоциите ви. Днес сте устойчиви, в хармония със себе си. Имате желание да поговорите с близките си и да им се извините за грубото си поведение в последните дни.


ВОДОЛЕЙ

Чужди ангажименти

Ще успеете да се реализирате добре, особено ако поемете част от работата на колегите си, които са в отпуск. Това, че се заемате с чужди ангажименти, не би трябвало да ви смущава. Напротив, постъпвайки колегиално и отговорно, вие заздравявате още повече своя имидж, помагате на дейността на фирмата, а и не позволявате работата да спира.


РИБИ

Прекрасен ден

Сряда е ден, зареден с енергия и силна мотивация. Ако до този момент от седмицата мнозина от вас гледаха как да направят живота си цветен, то от днес мисълта ви е как той да стане пълноценен. Обърнете внимание на важните житейски неща, като си поставите изпълними дългосрочни цели. Моментът е подходящ за нещо такова.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.