Какво вещаят звездите за 20 август, четвъртък

ОВЕН

Следобед почивка

В последните дни проявявате тонус и активност, които са в завидни мащаби. Днешният ден обаче ви поставя ограничения. Не защото вие сте допуснали грешки, а защото обстоятелствата наоколо са такива. Свършете важното до обяд и в ранния следобед се заемете с рутинни дейности или просто се отдайте на четене на любима книга.


ТЕЛЕЦ

Делови ден

Очаква ви поредният активен ден във вашата делова седмица. До обяд ще ви се случат доста непредвидени промени, които ви хващат някак неподготвени. Влезте бързо в час и свършете по-важните задачи до ранния следобед, а по-нататък си оставете време за почивка. Имате нужда от психическо разтоварване.


БЛИЗНАЦИ

Завършете

В четвъртък не бързайте и си планирайте достатъчно време, за да свършите онова, което сте си намислили. Не поемайте нови ангажименти. Не започвайте нови неща. Днешният ден е активен до ранния следобед и е благоприятен за завършване на определени начинания, а не за стартиране на нови. Не забравяйте да обърнете внимание на себе си.


РАК

Време за семейството

Неприятни разговори са в основата на лошото ви настроение. Не всичко се нарежда така, както на вас ви се иска. Няма как да не се съобразите с капризите на семейството си. Отделете повече време за близките си и прекарайте достатъчно минути с тях, за да чуете исканията им. Все пак е август, месец за отпуски и време за семейството.


ЛЪВ

Нова посока

В дни като този прибързаността е забранена, но вие, напук на всичко, бързате и задминавате всякакви бариери и спирачки. Не се колебайте относно един избор, който трябва да направите в личния си живот. Дошъл е момент да тръгнете в нова посока и това е за добро. Скоро ще ви се случи.


ДЕВА

Успокойте топката

Чувствате неприятно напрежение, което се отразява на комуникацията и всяко едно ваше действие. Днес не е подходящият ден за вземане на решения, въпреки че вие сте на мнение да го сторите. Прибързаността само ще навреди на бъдещите ви резултати. Успокойте се и чуйте поне малко от съветите, които ви дават хората наоколо.


ВЕЗНИ

Лежерен ден

Чувствате се добре. Предстои ви един не толкова натоварен ден, или поне вие не сте се настроили за такъв. До обяд организирайте плановете си. В следобеда ще имате повече свободно време. Посветете го на себе си. Прочетете интересна книга, поработете върху своето интелектуално развитие.


СКОРПИОН

Търпение

В четвъртък сте раздразнителни, нервни и нетърпеливи. Личи липсата ви на толерантност да изслушвате събеседниците си. Прекъсвате ги и така накъсвате разговора на непоследователни парчета. Просто си наложете търпение. Работният четвъртък изисква да действате по своите задачи, без да се намесвате в чуждите.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете гъвкави

Събитията, които ви се случват днес на работното място, са предопределени от съдбата. Не сте в състояние да ги промените или да им противодействате. Просто се съобразете с тях, приемете ги и ги нагодете в личната си програма с ангажименти. Днешният ден изисква изчакване, съобразяване и нагаждане. Няма друг път към успеха.


КОЗИРОГ

Прекалено активни

Четвъртък е денят, в който се чувствате прекрасно. Сутрешните часове кипите от жизнен тонус и енергия. Тук е заложена и уловката, тъй като с прекалената си активност можете да възбудите нечие недоволство. Набивате се прекалено на очи. Изглеждате силно превъзбудени и това ще подразни някой недоволен колега, на който светът му е сив.


ВОДОЛЕЙ

Не се претоварвайте

В четвъртък е хубаво да си гледате малките ангажименти, ежедневната работа и да не се залавяте с нищо важно и голямо като обем. Няма да го завършите до края на деня и само ще си създадете излишни главоболия. Що се отнася до работата на колегите в отпуск, която поехте вчера, нея е добре да я завършите до края на утрешния работен ден.


РИБИ

Чуйте истината

Днес сте самоуверени и решени да смачкате всеки, който се изправи на пътя ви. Съветът ми е да сте по-тактични и делови при провеждането на разговори. Колкото и да не ви се иска, погледнете се отстрани или попитайте близки хора как изглеждате. Дали се справяте добре, дали постъпвате коректно. Имате нужда някой да ви каже истината.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *