ОбществоСпорт

Георги Иванов получава пълната спортно-техническа власт в „Локомотив“

Георги Иванов е новият спортно-технически директор на ОФК “Локомотив” (Г. Оряховица). Геша, както е известен във футболните среди, е роден на 22 май 1967 година в гр. Горна Оряховица. Родителите му са от село Правда, община Горна Оряховица, и на по-късен етап се преместват в град Варна.

Като футболист започва юношеската си кариера във ФК “Спартак” (Варна) на поста защитник. Играл е за отборите на ФК “Спартак” (Варна), ПФК “Черно море” (Варна), ПФК “Лудогорец” (Разград), ПФК “Добруджа” (Добрич), ПФК “Левски” (София), ПФК “Славия” (София) и ФК “Спартак” (Плевен).

Треньорската кариера на Георги Иванов преминава през отборите на ФК “Спартак” (Плевен) и ОФК “Беласица” (Петрич) като помощник-треньор. Старши треньор е бил в тимовете на ОФК “Беласица” (Петрич), ФК “Доростол” (Силистра), ФК “Девня”, ФК “Волов” (Шумен), ОФК “Несебър”, ФК “Светкавица” (Търговище), ФК “Спартак” (Варна), а от 2014 до февруари 2020 г. е начело на ФК “Черноморец” (Балчик). След приключване на отношенията му с ФК “Черноморец” (Балчик) той живее в родната си къща в село Правда. С този ход клубът продължава с линията да залага на кадри от Горна Оряховица. Георги Иванов получава пълната спортно-техническа власт в клуба. Неговата задача е да помогне за балансирането на отбора и интегриране на младите юноши в първия отбор. Георги Иванов ще управлява спортно-техническите процеси в мъжкия отбор и в ДЮШ на ОФК “Локомотив” (ГО). Средната възраст на картотекираните футболисти за сезон 2020/2021 в ОФК “Локомотив” (ГО) е 22 години.

Снимка regnews.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *