258 четения

Пламен Крачунов и Преслав Боруков на линия за „виолетовите“ в Монтана

Пламен Крачунов

Централният защитник Пламен Крачунов и нападателят Преслав Боруков са на линия за мача в Монтана и треньорското ръководство ще решава дали ще започнат в основния състав. Наказанието на бранителя изтече, а провлеченият в четвъртък таран е картотекиран. Дали ще започнат в стартовия състав, ще решава треньорското трио Калоян Чакъров, Тодор Киселичков и Марин Стефанов, което ще води отбора, след като старши треньорът Петко Петков обяви, че напуска тима. Вчера „виолетовите” заминаха за Враца, а днес от 18:45 ч. играят в третия кръг на първенството като гости на ПФК „Монтана“.

Преслав Боруков

През този сезон Калоян Чакъров и колегите му за втори път водят отбора в мач за първенство след напускане на старшията. През декември миналата година това се случи след оставката на тогавашния наставник Росен Кирилов при гостуването на „Царско село”, завършило 2:2, а седмица по-късно бе назначен Петко Петков.

Съдийската комисия към БФС определи Владимир Вълков от Пловдив за главен арбитър на двубоя от третия кръг между ПФК “Монтана” и “Етър ВТ“. За последно Вълков свири на „виолетовите“ при домакинството им на “Витоша” миналата есен, спечелено с 1:0.

Асистенти на пловдивчанина ще бъдат Александър Атанасов и Христо Хаджийски, а за четвърти арбитър е назначен Рюстем Карагарен. Съдийски наблюдател на мача ще бъде Николай Петров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *