3 зодии, които трудно си намират половинка

Някои хора имат много високи изисквания за партньора. Те трудно намират това, което търсят, не се впечатляват лесно и не отварят сърцето си веднага. Вижте кои зодии си намират гадже с много мъки и усилия.

Телец

Те просто имат една представа в главата си – какъв е техният идеален партньор. Трудно им е да се разделят с тази идея и да направят компромиси. Не могат да приемат, че ще трябва да живеят с човек, който не покрива всички техни критерии. Големи инати са, затова не се предават и дълго търсят идеалната половинка. Понякога изоставят хора, които са добри и лоялни, но все пак не са перфектни. А Телците търсят перфектното. Затова трудно намират гадже и през повечето време са самотни.

Близнаци

Много са объркани, когато става въпрос за романтични отношения и сериозни връзки. Не знаят с какъв партньор искат да прекарат живота си. Близнаците са флиртаджии, обичат да общуват, излизали са с много хора и нямат определен тип. Обикновено те имат голям опит. Затова, впоследствие стават по-предпазливи и започват да се чудят какво трябва да е следващото им гадже. Залагат основно на флиртове, излизане по срещи, но не и на сериозна връзка.

Рак

Проблемът при Раците е, че са твърде чувствителни, уязвими, раними. Трябва им страшно много време да преживеят бившето гадже или първат любов и не продължават напред лесно. Затова, трудно е отново да започнат сериозна връзка. Спомнят си за старите връзки, за бившата половинка и тези спомени превземат дните им. Мислят, че повече няма да се влюбят. Емоционални са и се сриват след раздяла. Страх ги е да започнат нова връзка. Трябва да забравят миналото.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *