Хороскоп

Какво вещаят звездите за 25 август, вторник

ОВЕН

Ентусиазъм

Ще почувствате прилив на енергия, ентусиазъм и физически тонус. Няма да отпадне напрежението в семейството и на работното място, но малко по малко емоциите започват да се стабилизират. Бъдете продуктивни и дайте всичко от себе си, за да постигнете успех и да приключите месец август благополучно.


ТЕЛЕЦ

Поспрете се

Опитайте да не се стремите да блестите с големи действия на работното място. Изберете да останете на заден план и да обърнете внимание на някои стари и изостанали дела. Чувствате, че нещо в живота ви потръгва, но това не означава, че днес е добра идея да се захващате с нови дела и да подемате начала.


БЛИЗНАЦИ

Не избързвайте

Вторник е активен, ползотворен и отговорен ден за вас. Намирате се в благоприятен период. Късметът е на ваша страна. Не се отпускайте. Добре е да сте внимателни, когато започнете да променяте нещо около себе си. Опипайте добре почвата, за да не се окаже, че сте стартирали нещо прибързано и не в подходящото време.


РАК

Изгладете нещата

Въпреки малките пререкания в семейството, които ви се случиха вчера, днес е нов ден и вие сте готови да продължите напред без да се обръщате назад. Вторник ви носи положителни емоции и добри новини на работното място. Концентрирайте мислите си и спрете да се притеснявате за семейните взаимоотношения. Изгладете ги.


ЛЪВ

Раздвижване

Вторник идва с възможност за малко емоционално раздвижване, от което имахте нужда напоследък. Ще видите, че има и неща в живота, на които си заслужава да обръщате внимание по-често. Това са малките, дребни подробности, простичките обстоятелства, правещи ви щастливи.


ДЕВА

Признайте си

Забавянето при вас продължава и през днешния вторник. Не подемайте нови начала, а се вгледайте в свои минали действия и изследвайте за грешки. Вие сте от хората, които обичат да отбелязват чуждите грешки, не своите. Но днес ще ви се наложи да сте откровени със себе си и да си признаете къде сте свили в грешна посока.


ВЕЗНИ

Дръжте на своето

Каквото и да става, днес не правете компромис със своите лични убеждения, със своите философии на живот и принципи. Дръжте здраво на тях и не позволявайте някой да се подиграва с достойнството ви. Денят е благоприятен и приятен за занимания с малки, дребни неща, които ви носят удоволствие.


СКОРПИОН

Направете си план

Осъзнавате колко важно е да имате предварителни планове и яснота по това, което трябва да вършите. На работното място ви е нужна малко повече организация. Сякаш не успявате да се концентрирате напълно. Нещо все ви убягва. Но ако следвате първоначалните си планове, ще изпълните задачите си подобаващо.


СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден

Благоприятните тенденции са налице – шансове за промени, раздвижвания и нови перспективи. Ще бъде добре, ако се възползвате от предложенията, които ще получите днес и утре. Опитайте се да активизирате силите и желанията си за промяна. Въпреки благоприятната прогноза, бъдете внимателни и мнителни към колегите.


КОЗИРОГ

Време за близките

Предстои ви да навлезете в стабилизационен период. Хвърлете един поглед на взаимоотношенията си с най-близките хора. Време е да поправите някои недоразумения, които се случиха напоследък. Ако сте в отпуск, прекарайте повече време с близките си. Пътувайте заедно или просто разговаряйте на интересни теми.


ВОДОЛЕЙ

Подкрепа

Радвате се на подкрепа от страна на колегите и хората, с които работите в ежедневната си работа. Ще постигнете съгласие по един въпрос, който претърпя относително забавяне във времето. Обърнете повече внимание на семейството и личния си живот. Вечерта излезте с приятели. Ще бъдете център на компанията.


РИБИ

Квалификация

За пореден път се срещате с нещо, което не знаете, или просто не сте подготвени достатъчно за него. Това ви напомня, че можете да се захванете с учение – нова квалификация или преквалификационен курс. Замислете се по време на летния сезон дали да не поработите върху себе си.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *