1636 четения

„Етър ВТ“ с нов шеф и ръководство от седем души

„Целта на всички в Управителния съвет е отборът да запази мястото си в Първа лига“, заяви Деян Куздов

Седем души влязоха в новия Управителен съвет на „Етър ВТ”, председател е общинският съветник Деян Куздов. Общото събрание на клуба, на което бяха избрани, продължи повече от два часа. В началото му досегашният председател на УС проф. Георги Камарашев представи отчет за дейността през изтеклия мандат. Представен и гласуван бе и Годишният финансов отчет на клуба, както и освобождаването на досегашната клубна управа поради изтичането на нейния мандат. 538 000 лева са задълженията на клуба към НАП, стана ясно от отчета. Подписано е споразумение с приходната агенция, което се изпълнява стриктно.

Бронзовият медалист от САЩ 94 Цанко Цветанов е единственият от досегашните членове на клубната управа, който остава и за новия тригодишен период. Освен него в управата влизат още Кристиян Дешков, Любомир Филипов, Георги Марков, Светослав Тотев, Цветомир Бояджиев и Деян Куздов. Общото събрание възложи на новата клубна управа в двумесечен срок да представи план за работата през следващите три години.

След края на Общото събрание новият Управителен съвет проведе и първото си заседание, на което избра за председател Деян Куздов, който оглавява и Постоянната комисия за младежта и спорта във Великотърновския общински съвет.

27-годишният мъж е собственик на маркетингова компания и е най-младият местен парламентарист.

„Радващото е, че представителите на великотърновския бизнес застанаха зад клуба, влязоха в управата. На първо време трябва спешно да решим проблема със старши треньора. Всички сме на мнение, че трябва да направим разговор с Петко Петков и да му предложим да остане наставник на „виолетовите”. Надяваме се да продължи да води отбора. Той също има своите виждания, ако гледните ни точки съвпадат, няма проблем да продължи да води отбора. Това зависи и от двете страни. В противен случай трябва да започнем да търсим нов старши треньор“, коментира Деян Куздов.

„Трябва да успокоим футболистите, защото сезонът вече тече и няма време за губене. Те трябва да са сигурни, че „Етър” го чака добро бъдеще и футбол във Велико Търново ще има. Все пак очакваме и резултати на терена, не само организация и управление. Феновете също трябва да са спокойни, целта на всички в Управителния съвет е „Етър” да запази мястото си в Първа лига. Селекцията е отворен процес, до октомври имаме време да направим определени промени в селекцията, разбира се, това зависи и от бъдещия старши треньор. Проблемът с генерален спонсор стои от години и ще работим активно и в тази посока и се надявам да намерим разрешение. Най-естественият ход на нещата е първо да обхванем великотърновския бизнес да помага на клуба“, добави той. По отношение на задълженията Деян Куздов бе категоричен, че няма притеснения и „Етър” ще продължи по план да ги погасява.

Деян Куздов е новият председател на УС на виолетовите

Един коментар за “„Етър ВТ“ с нов шеф и ръководство от седем души

  • 26.08.2020 в 19:49
    Permalink

    Точно млади хора ни трябват, те са бъдещето, кой е тоя Камарашев, само за пред Камерите!!!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *