704 четения

Какво вещаят звездите за 27 август, четвъртък

ОВЕН

Добро настроение

Събуждате се с енергия и тонус, а денят ви има шанса да протече благоприятно и вие да се възползвате от всички положителни възможности около себе си. Не пропускайте възможността да поговорите с приятели. Бъдете в добри взаимоотношения с колегите. Опитвате се да поучавате някои хора около себе си, което не е съвсем добре.


ТЕЛЕЦ

Доходи

Не е излишно да чуете някаква нова информация около себе си, която ще ви бъде полезна в бъдеще. Днес се опитвате да се скриете от хората, но все ще се получава така, че да сте в центъра на тяхното внимание. При мнозина от вас този ден носи финансови поощрения и възможност за допълнителни доходи.


БЛИЗНАЦИ

Много говорите

Прекалено много говорите и се доверявате на хора, които не заслужават това. Възможно е да си изпатите, като някой ви злепостави пред ръководството точно по повод нещо неволно казано от вас. В семейната сфера този ден е активен и е възможно да вземете решения за бъдещ ремонт вкъщи.


РАК

Щастлив ден

В четвъртък сте активни, дейни и трудоспособни. Независимо дали сте на работа, или в отпуск, това ще бъде един подчертано продуктивен ден за вас. Вкъщи можете да си свършите голямо количество работа. В службата пък се справяте отлично с всичко, което започнете. Усмихнете се, това е щастлив ден за вас.


ЛЪВ

Действайте

Очаква ви доста активен и натоварен ден. Добрата новина е, че повечето неща вървят по план и ще отметнете доста замислени ангажименти. Обръщате прекалено много внимание на хората, които говорят по ваш адрес, и се дразните от злободневни слухове. Съсредоточете се върху делата си и ще имате успех. Това е щастлив ден за вас.


ДЕВА

Доза егоизъм

На работното място се нуждаете от повече разбиране. Търсите възможност да реализирате замислен проект, но не намирате подкрепа за това. Не се дразнете. През днешния ден поставете себе си в центъра на своя свят. Сега вашите мисли, чувства, емоции и преживявания са важни, а не чуждите.


ВЕЗНИ

Не се отказвайте

Позволете на приятелите и хората, които ви подкрепят и обичат, да ви разведрят днес. Имате нужда някой да ви подкрепи в някаква кауза или идея, въртяща се в главите ви. Поддържайте доброто си настроение и не се отказвайте от целите си, само защото някой ви е казал дума накриво и ви е демотивирал за момент.


СКОРПИОН

Продължавайте

Не спирайте да планирате и да правите това, в което се чувствате най-сигурни. Днешният ден изисква от вас да сте уверени в своите собствени сили и да не позволявате на малките трудности да ви отказват от големите цели. Успехът е с вас, защото можете да убеждавате и другите в гледната си точка. Бъдете активни.


СТРЕЛЕЦ

Малки пререкания

Въпреки малките пререкания в сутрешните часове със семейството, денят е благоприятен и доста активен за вас. Заредете се с енергия и започнете нещо ново. Извадете си поука защо се скарахте сутринта с близките и се извинете час по-скоро. Хармоничните взаимоотношения ще ви помогнат да изживеете по-щастливо този ден.


КОЗИРОГ

Имате помощ

Отдайте се на дейности, които не натоварват вашата психика, а напротив – разтоварват я по един или друг начин. Днес имате нужда да научите нещо и търсите информация навсякъде. Не предполагате, че най-много може да ви помогне човек, който е в непосредствена близост до вас. Огледайте се.


ВОДОЛЕЙ

Скъпа покупка

Чувствате се прекрасно в четвъртък. Ако сте на работа, вашият делови ден ще ви донесе доста признания, повечето от които подплатени и с нужното финансово възнаграждение. Ако сте в отпуск, вероятно ще си закупите нещо на висока цена, но пък ще сте доста доволни от него в дългосрочен план.


РИБИ

Бонус

Не пропускайте възможността за изява на работното място. Вие сте енергични и дейни в този ден, но говорите прекалено много за плановете си, без да си помисляте, че някой може да ги присвои и припише за свои в бъдеще. Очаквайте финансов бонус за добре свършена работа през август.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *