Новото ръководство на „виолетовите“ с емоционален призив към великотърновци: „Убедени сме, че заедно можем и ще постигнем много”

Емоционален призив към великотърновската футболна общественост за подкрепа в предстоящата среща срещу “Лудогорец” отправи новият Управителен съвет на „Етър ВТ“

„Новоизбраният седемчленен Управителен съвет няма да губи време и да пести енергия в опита си бързо да преобърне хода на сезона за “виолетовите”, както и цялостната политика за развитие на футболния клуб, но календарът не може да забави своя ход и още в събота предстои предизвикателството “Етър” да посрещне шампиона “Лудогорец” на стадион “Ивайло”.

Всички сме убедени в огромната роля, която публиката на Велико Търново може да окаже върху представянето на отбора, и отправяме искрен призив към феновете да напълнят стадиона и да застанат зад любимия клуб, както са го правили хиляди пъти досега. Убедени сме, че заедно можем и ще постигнем много – клуб и публика са доказали това многократно в историята на великотърновския футбол.

Обединени можем да надскочим моментните трудности и да вдъхнем подкрепа на футболистите, за да разкрият истинските си възможности на терена и да постигнат позитивни резултати.

Нека стадион “Ивайло” отново е митичната виолетова крепост, пред която всеки противник трепери!“, написаха в обръщението си от Управителния съвет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *