628 четения

Пускат билетите за „Етър ВТ“ – „Лудогорец“ днес, УС с апел към великотърновци

Билетите за мача между отборите на “Етър” и “Лудогорец” ще бъдат пуснати в предварителна продажба от четвъртък. В събота, 29 август, “виолетовите” приемат деветкратния шампион на България “Лудогорец”, мачът е на стадион “Ивайло” от 21:15 ч.

“Етър” пуска в продажба билетите за двубоя, като в четвъртък и петък те ще се продават от 15:00 до 19:00 ч. Припомняме, че цената на всички билети в предварителната продажба е по 7 лева! В деня на мача, събота, билетите ще се продават от 10:00 ч. до началото на мача, който е от 21:15 ч. В този ден цената на билетите вече е 10 лева.

Междувременно новият Управителен съвет на „Етър“ отправя призив към великотърновската футболна общественост за подкрепа в предстоящата среща срещу “Лудогорец”.

„Новоизбраният седемчленен Управителен съвет няма да губи време и да пести енергия в опита си бързо да преобърне хода на сезона за “виолетовите”, както и цялостната политика за развитие на футболния клуб, но календарът не може да забави своя ход и още в събота предстои предизвикателството “Етър” да посрещне шампиона “Лудогорец” на стадион “Ивайло”.

Всички сме убедени в огромната роля, която публиката на Велико Търново може да окаже върху представянето на отбора, и отправяме искрен призив към феновете да напълнят стадиона и да застанат зад любимия клуб, както са го правили хиляди пъти досега. Убедени сме, че заедно можем и ще постигнем много – клуб и публика са доказали това многократно в историята на великотърновския футбол.

Обединени можем да надскочим моментните трудности и да вдъхнем подкрепа на футболистите, за да разкрият истинските си възможности на терена и да постигнат позитивни резултати.

Нека стадион “Ивайло” отново е митичната виолетова крепост, пред която всеки противник трепери!“, написаха от Управителния съвет на „Етър ВТ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!