Спрягат имена, свързани с великотърновския футбол, за нов старши треньор на тима

Седем лева ще струват билетите за „Етър ВТ“ – „Лудогорец“ днес, утре ще са по десет

 

Работно заседание проведе снощи новият Управителен съвет на „Етър ВТ“. На него са дискутирани организационни и структурни въпроси, както и темата за треньорския пост. До вчера основна опция бе настоящият старши на тима Петко Петков, който до края на месеца е в болничен. От „Етър ВТ“ на този етап не коментираха официално спряганите имена за нов наставник на тима, сред които Емануил Луканов, Александър Томаш, Ангел Червенков и Милен Радуканов. Първите двама са излезли от великотърновската школа, носили са виолетовата фланелка в различни периоди от време, както и Ангел Червенков.

Седем лева ще струват билетите за мача между отборите на “Етър ВТ” и “Лудогорец”, съобщиха от ръководството на клуба домакин. Те бяха пуснати в продажба вчера, а днес ще се продават от 15:00 до 19:00 часа в клубния магазин. Цената им в предварителната продажба е по 7 лева, а в деня на мача, събота, вече ще струват 10 лева. Утре билетите ще се продават от 10:00 ч. до началото на мача. В събота в 19:30 часа ще отвори втора каса от северната страна на стадиона и една каса от южната, от която ще купуват билети привържениците на гостуващия тим от Разград. В 19:45 ч. отварят входовете на стадион „Ивайло“. Още от сутрешните часове ще бъде затворен паркингът от северната страна на спортното съоръжение.

Двубоят на 29 август между “виолетовите” и деветкратния шампион на България е от 21:15 часа. Главен съдия е Волен Чинков, ще му асистират Георги Тодоров и Димитър Димитров.

По всяка вероятност и в този мач тимът ще бъде воден от треньорите Калоян Чакъров, Тодор Киселичков и Марин Стефанов. Халфът Божидар Кацаров пропуска двубоя, след като получи червен картон срещу ПФК „Монтана“ и е със спрени права за една среща. Опитният Здравко Илиев вече води редовни тренировки, но участието му в събота ще се решава в последния момент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.