619 четения

Най-известната астроложка у нас Алена ще подготвя хороскопа на в. „Борба“

ЧИТАТЕЛИТЕ НА „БОРБА“ ВЕЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА НАУЧАТ КАКВО ВЕЩАЯТ ЗВЕЗДИТЕ ЗА ДЕНЯ ИМ ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНАТА У НАС АСТРОЛОЖКА СВЕТЛАНА ТИЛКОВА – АЛЕНА. От понеделник тя ще подготвя хороскопа в регионалния ежедневник, който по традиция се публикува на пета страница. Тя ще дава съвети и наставления за всички зодии по нейния уникален и неподражаем начин.

Алена е единствената българка, член на Германския съюз на астролозите DAV от 1999 година, има опит в тази сфера у нас и в чужбина, а част от знанията си е придобила след обучения в Япония и САЩ. Личнo Линда Гудман й поставя задача да продължи с изследванията по астрология и да развива науката кармична нумерология.

Светлана Тилкова е издала 73 книги и повече от 47 години съставя астрологични хороскопи. Тя е автор на списание „Кармичният кръг“, излизащо всеки месец точно две десетилетия.

От 2006 година пък е член на Международната астрологична асоциация ISAR, а през 2015 година се присъединява към Американския астрологичен съюз. Алена оглавява българския филиал на немската астрологична организация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!