Топлоизолационна система RÖFIX NATURA, eфективната, но изключително изгодна система за твоя дом само за 9.99 лв./ кв.м. (без ДДС) във фирма „Атлас“

Строителна борса 

„Атлас“ ЕООД

гр. Велико Търново

062/ 64 48 10, 0896 77 57 57

 

„Месецът на фасадите“ се превръща в „Сезона на фасадите“! На RÖFIX фасадите!

Атрактивните ни фасадни предложения продължават и през септември месец! И това е факт, благодарение на изключително големият интерес, който предизвикаха!

Много фасади ще бъдат топлоизолирани с ефективни, австрийски системни решения със забележително съотношение цена-качество!

Сега е моментът да помислите за фасадата на своя дом. И да я „облечете“ с ефективна и дълготрайна топлоизолационна система на реномиран австрийски производител. Защото е важно домът ви да е уютен, да има естетичен външен вид и така да затвърдите усещането за пълнотата на вашата устойчива крепост, където преживявате най-ценните и мили моменти с близките хора.

Отдавна обмисляте ремонта на фасадата, но не се решавате да инвестирате? И през септември месец можете да се възползвате от уникално ценово предложение за висококачествена топлоизолационна система с 5 години гаранция само за 9.99 лв./ кв.м. (без ДДС)

Търсите дълготрайно и иновативно решение за вашия дом, устойчиво на атмосферни влияния и с дългосрочна гаранция? През Сезона на фасадите RÖFIX разгръща пред вас широка гама от топлоизолационни системи с до 25 години гаранция, сертифицирани по ETAG 004, с доказано качество и с множество опции за превенция на щети по фасадата.

Имаме над 130 години опит и той е от значение, когато става дума за енергийноефективни фасадни решения.

Вдигнете нивото! Опциите да го направите с RÖFIX са много: https://www.roefix.bg/za-mediite/roefix-mesec-na-fasadite

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.