Хороскоп

Неочаквани положителни промени за Близнаците, Скорпионите да се настроят за много работа в почивните дни

АСТРОХОРОСКОП ЗА 04.09.2020

 

ОВЕН

 

Препятствията са преодолими благодарение на вашата упоритост на работното място и при провеждане на делови разговори, но не давайте предимство и на ината си. Обмислете предстоящите търговски сделки. Денят ви напомня за неразрешени делови проблеми. Анализирайте постъпките си, обмисляйте действията си и ще избегнете грешките.


ТЕЛЕЦ

 

В състояние сте да избегнете неочаквани финансови загуби. Не харчете пари за ремонти и ненужни покупки, особено ако продължително време сте били без работа. Навреме коригирайте грешките си, за да не си навредите през следващата седмица. Не трябва да сте прибързани, за да не пропуснете поднесените от Съдбата добри възможности за професионална изява.


БЛИЗНАЦИ

 

Денят е благоприятен за всичко замислено от вас, ако успеете да овладеете емоционалните си реакции и прекалената си чувствителност и да преминете към осъществяването на идеите. Важно изискване е да сте ги обмислили добре и да сте уверени в себе си. Ако плановете ви са перспективни и успеете да убедите колегите си, ще получите помощта им.


РАК

 

Ще се изкушите да поставите прибързано начало на нови занимания, които няма да бъдат успешни. Обмислете ги добре днес и си дайте още малко време за детайлна преценка на вашите намерения. Не вземайте прибързани решения. Ако имате спешни задачи на работното място, се справяте добре. Осъществете пътуване.


ЛЪВ

 

Постигнете поставената цел, като концентрирате силите си само в служебните си задачи. Съобразете се с изискването да не сте прибързани. Във ваша полза е да не прекалявате с претенциите си към хората около вас. Успехите ви предизвикват завистта на околните, ако прекалявате с хвалбите си. Прибързаността е забранена.


ДЕВА

 

Ще постигнете успех, ако се занимавате с недвижими имоти и сключване на търговски сделки за стоки в сферата на строителството. Търсете нови възможности за стабилизиране на материалното си състояние, без значение с какво се занимавате. Избягвайте съмнителните и рисковани предложения.


ВЕЗНИ

 

Откажете пътуване, което е свързано с големи разходи и ще намали спестяванията ви. Завършете текущата си работа. Не се поддавайте на желанието за промени. Начинанията няма да са успешни. При необходимост и ако е възможно, отменете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията.


СКОРПИОН

 

Въздържайте се от вземане на важни решения и от активна работа, продиктувана от импулсивност и емоция. До обяд е най-добре да не договаряте важни срещи, защото промените в деня могат да се окажат неблагоприятни за вас. По-добре поставете черта под старите си задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби.


СТРЕЛЕЦ

 

В петък сте център на внимание сред хората от вашето обкръжение. Впечатлявате ги с уменията си и будите възхитата им. Стабилизирайте материалното си състояние. Очаква ви реализация на ваши стари планове. Денят е успешен за работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки.


КОЗИРОГ

 

Обзети сте от неблагоприятно влияние и негативни емоции. Подражателството не ви помага, а ви вреди. Самоувереността няма да разреши проблемите ви. Денят не позволява сериозни занимания с преките ви служебни задачи. Наложете си спокойствие, ако се налага пряката ви намеса на работното място.


ВОДОЛЕЙ

 

Осъществете, при възможност в неформална обстановка, планираните срещи и контакти. На заетите в деловата сфера ще се отдаде дългоочакваната възможност да изгладят финансови разногласия с партньорите си. Не се самозалъгвайте. Не сте безпогрешни. Ако някой ви засегне, подценявайки професионалните ви качества, премълчете, за да избегнете конфликтите.


РИБИ

 

Бъдете стабилни в поведението и в отношенията си, за да запазите завоюваните позиции на работното си място. Напрежението може да се засили, ако се вживеете в измислена от ваши неприятели привидно неприятна новина. Съветвам ви да не бързате с решението си за нови инвестиции, а да ги отложите за известно време.


АСТРОХОРОСКОП ЗА 05.09.2020

5 септемвриД-р Марияна Витанова – началник на отделението по трансфузионна хематология при МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов”

ОВЕН

 

В този почивен ден се налага да разрешавате неочаквано възникнали финансови проблеми, за които не е възможно да говорите със служители от институциите. Съдбата ви поднася изпитания, за да заслужите подкрепата й. Неправилни съвети оказват влияние върху деловите срещи и разговорите, ако се доверите на всичко казано прибързано и необмислено.


ТЕЛЕЦ

 

Всичко ви се удава с лекота, въпреки че денят е почивен. Финансовите проблеми, породени от пословичната ви щедрост, която на моменти взема невиждани размери, въпреки че сте и пестеливи, отиват на втори план. На делова среща ви предлагат нови възможности за професионална изява. Добре обмислете действията си. Бъдете уверени в себе си, за да постигнете целта си. Не инвестирайте.


БЛИЗНАЦИ

 

Очакват ви изненадващи промени, които и в почивния ден са положителни, стига да не решите, че са безсмислени. Имате възможност да разгърнете сериозна работа в съдружие с ваши нови делови партньори. Покажете на какво сте способни. Не избързвайте. Плановете ви могат да се реализират, ако сте готови за сериозна работа. Не се колебайте да въведете ред на работното си място.


РАК

 

Заради ненужна и вредна прибързаност в почивния ден рискувате да си създадете проблеми, от които трудно ще се измъкнете. Работете спокойно, за да се справите с всичките си задължения. Днес се подчинете и се примирете със Съдбовните изисквания. Не е възможно да завършите задачите си по-бързо от отреденото време.


ЛЪВ

 

Отложете важните срещи, които и без това няма как да осъществите в почивния ден и не се натоварвайте с непосилна работа. Ще се наложи да оцените правилно ставащото на работното място, без да смятате, че егото ви е наранено. Ключът към успеха е вашата добросъвестност. Пазете се от начинания и работа с други хора. Внимавайте при провеждане на делови разговори.

ДЕВА

 

В почивния ден не с изненада установявате, че губите типичната си самоувереност, заради погрешни изводи, които дават резултати във ваша вреда. Не изливайте гнева на колегите си. Общуването с делови партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние и да положите основите за бъдещите си успехи.


ВЕЗНИ

 

Промените в почивния ден както винаги няма да ви харесат, защото отказвате да се примирите с поднесеното ви от Съдбата. Приемете, че няма как да промените ставащото в своя полза. Няма да постигнете нищо, ако сте агресивни и налагате мнението си с инат, граничещ с готовност за физическо насилие. Не рискувайте.


СКОРПИОН

 

В този почивен ден се настройте за много работа, чрез която ще впечатлите както началниците си, така и всички, които до този момент сякаш пренебрегваха възможностите ви. По-добре ще бъде и за вас, и за хората от професионалното ви обкръжение, ако сте естествени. Не инвестирайте, ако не сте обмислили добре целите си.


СТРЕЛЕЦ

 

Отложете планираните задачи за другата седмица, защото днес денят е почивен, а и наближава подготовката за новата учебна година. Проявата на егоизъм и нетърпимостта ви към идеи, с които не сте съгласни, ще усложнят отношенията с колегите ви още преди обяд. Грешките на работното място със сигурност ще доведат до разочарование. Не се колебайте да ги признаете.


КОЗИРОГ

 

В почивния ден не е във ваша полза да се заемате с мечтаните нови задачи, ако искате да избегнете проблемите. Трудностите на работното ви място са породени от забравени грешки. Ще се справите, ако сте търпеливи. В материално отношение успехът е с вас. Не отказвайте допълнителна работа, особено ако можете да я завършите в рамките на този ден.


ВОДОЛЕЙ

 

Предпазвайте се разсеяност в почивния ден и от кражба на документи и финансови загуби. Ако сте изнервени, трудно ще сдържате агресията си към хората около вас, които се опитват да ви ядосват. Бъдете въздържани. Не е изключено да ви замесят в интриги, които ще сринат авторитета ви. Не се колебайте да бъдете безкомпромисни.


РИБИ

 

Разговорите ви преди обед в почивния ден са свързани с възможности за по-голяма печалба. Търсите упорито нови източници за доходи, но бъдете внимателни, ако решите са се възползвате от тях. Не давайте заеми, ако нямате финансова стабилност. Не са изключени проблеми с хора от деловото ви обкръжение. Ще ги разрешите, ако действате обмислено и предпазливо.

 


АСТРОХОРОСКОП ЗА 06.09.2020

 

ОВЕН

 

В почивния и празничен ден в личните ви отношения се налагат промени. Напрежението на работното ви място може да се засили, заради неприятна новина, която не е необратима, не ви засяга директно, но ви е ядосала. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, което в следващите дни ще ви донесе добра печалба.


ТЕЛЕЦ

 

Проявете сдържаност, защото денят е почивен и празничен и изпълнен с положителни емоции, но няма да липсват и неприятни моменти, които трудно ще избегнете. Не се противопоставяйте, за да постигнете замисленото. Не се карайте с хората от обкръжението си. Не експериментирайте с нововъведения на работното си място.


БЛИЗНАЦИ

 

Настроени сте на различна вълна, която, обичайно за почивния и празничен ден не е работна, но въпреки това запазете спокойствие, независимо от трудностите, които ще се изпречат пред вас по пътя към заслужения успех. Очаква ви благоприятно разрешаване на делови въпроси, по които се бяхте отказали да работите, но ще постигнете целта си.


РАК

 

Предстоят ви неотложни делови срещи, които не бива да отменяте в почивния и празничен ден, защото може да не успеете отново да ги договорите. Не бъдете прекалено доверчиви, ако веднага започнат да ви омайват с предложение за инвестиция. Няма да е във ваша полза. Препятствията са преодолими, благодарение на вашата упоритост и настойчивост.


ЛЪВ

 

От сутринта в почивния и празничен ден плановете ви, ако сте на вашето работно място, се развиват в неочаквана посока, която може да ви донесе разочарования. Ако сте предпазливи, ще избегнете финансовите загуби. Ако сте на работното си място, ще получите заслужено признание. Не налагайте волята си с инат и агресия.

ДЕВА

 

Уговорете деловите срещи, които се наложи да пропуснете в почивния и празничен ден. Положителните промени са възможни, ако анализирате действията си и сте внимателни в думите си. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Имате възможност да завършите бързо новите си задачи, които ще ви донесат успех и признание.


ВЕЗНИ

 

Стабилизирайте постигнатото до момента, ако искате да си спестите неочаквани проблеми още сутринта в този почивен и празничен ден. От вас зависи да сте задълбочени и отговорни на работното място. Не бива да сте прибързани и да прекалявате с претенциите си, само защото на пътя ви са се появили трудности, които променят плановете ви.


СКОРПИОН

 

Отдайте се на работа сутринта, въпреки че денят е почивен и празничен, а вечерта анализирайте запознанствата си и преценете спокойно новите си познати. Не бързайте да се възхищавате на професионалните им умения, защото може да се окажат само фасада. Избягвайте съмнителни предложения, които обещават лесни приходи.


СТРЕЛЕЦ

 

Импулсивността ви в този почивен и празничен ден може да ви подведе, ако не си наложите спокойствие, особено на работното място. Допускате грешки, които са причина за неправилна преценка, заради която рискувате да вземете неправилно решение. Денят обещава материални успехи, но ви съветвам да не уговаряте сключването на финансови сделки.


КОЗИРОГ

 

Готови сте да разкриете неподозирани заложби, въпреки че денят, почивен и празничен, е изпълнен със срещи. Успешни са изявите на занимаващите се с изкуство и с научни изследвания. Влиятелни познати ще ви помогнат да изградите стабилната основа на бъдещите си успехи. Промените са във ваша полза.


ВОДОЛЕЙ

 

В състояние сте, въпреки че денят е почивен и празничен, да вземете решение да смените изцяло работата си, но не ви съветвам да го правите, ако причината е във властващата емоция в този ден, за която не съществуват обективни причини. Ще допуснете грешка. Анализирайте внимателно действията си.


РИБИ

 

Може да ви поканят на делова среща с влиятелни хора, която е добре да приемете, въпреки че денят е почивен и празничен. На работното място, ако се налага да отхвърлите задачите си, сте дейни, но и разсеяни. Не ви се занимава с рутинни делови задължения. Въпреки нежеланието ви да работите, трябва да се справите с планираното, за да не си създадете трудности през следващите дни.


АСТРОХОРОСКОП ЗА 07.09.2020

 

ОВЕН

 

Готови сте за нови трудови подвизи и сте изпълнени с желание за работа, особено ако за вас почивният ден е работен. Убедителни сте с думите си и успявате да наложите мнението си. Ще ви изненада финансов успех, постигнат чрез отдавна приключени задачи. Ще постигнете целите си на работното място, ако приемете помощ от колегите си.


ТЕЛЕЦ

 

На работното си място се въоръжете с търпение и завършете задачите си до обед в почивния ден. Не допускайте да ви товарят с чужди задължения, само защото сте доказали вашия професионализъм. Съветът ми е да не действате импулсивно заради съпричастие към проблемите на вашите колеги.


БЛИЗНАЦИ

 

В този пореден почивен ден отложете обсъждането на важни решения и започването на нови задачи. Правилната оценка ще ви помогне да направите верните изводи и да предприемете необходимите действия. Внимавайте с деловите запознанства, защото ви е трудно да ги прецените и да отсеете полезните.


РАК

 

Днес, в почивния ден ви очакват трудности поради странични причини, неприятни, но неизбежни, защото сте си затваряли очите пред фактите. Изненадани сте от грешки на ваши колеги на работното място. Ваша е задачата да ги поправите. Не се ядосвайте, а приключете бързо с проблемите. От значение е да работите допълнително у дома, заради очакваните добри приходи.


ЛЪВ

 

Обстоятелствата в почивния за мнозина, но и работен за други, ден ви принуждават да спорите и да отстоявате гледната си точка, но не агресивно и на всяка цена. Не изневерявайте на принципите си. Ще срещнете трудности, но запазете спокойствие. Не спорете с колегите си, за да избегнете конфликтите. Не предприемайте делово пътуване.


ДЕВА

 

Проблеми на вашето работно място, на които сериозно месеци назад във времето отказвахте да обърнете внимание, ще ви отнемат голяма част от времето в този пореден почивен ден. Срещите ви са неуспешни. Отложете ги. По-добре не предприемайте начинания, а стабилизирайте постигнатото. Не търсете изява в области, в които не сте на нужната висота.


ВЕЗНИ

 

Проведете неотложните разговори и срещи, даже и ако нямате достатъчно време или не са планирани в този почивен ден. Уговорете бъдещи срещи, за да вземете крайно решение по направените предложения. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете реалните си доходи, за да разпределите правилно бюджета си.


СКОРПИОН

 

Очаквайте нови запознанства преди края на работното време в поредния почивен ден, без значение дали за вас е работен, особено ако са делови или целят бъдещо съдружие. Заредени сте с нови сили и ще успявате да се наложите и да се съобразяват с молбите ви. Влиятелни познати ще ви окажат помощ в начинанията. Очаквайте финансови постъпления.


СТРЕЛЕЦ

 

Пригответе се за почивен ден, наситен с неприятни емоции, особено ако сте сред работещите. Ще се сблъскате с лъжи, които съсипват надеждите ви. Избягвайте емоционалните реакции, за да не си навредите сами. Обстоятелствата ви принуждават да отстоявате принципите си, но може и да не успеете.


КОЗИРОГ

 

Днес, в поредния почивен ден, сте уравновесени и внасяте усещане за стабилност и хармония в живота си. Оказвате благотворно влияние на вашите колеги и затова и те, и вие можете да се отдадете на спокойна работа. Делови партньори, с които отдавна сте се разделили, ще ви потърсят отново. Бъдете предпазливи, защото може и да ви навредят.


ВОДОЛЕЙ

 

Денят е почивен, но вие сте далеч от хармонията, към която неистово се стремите от седмици. Желанията и мечтите ви се разминават с реалността и ще доведат до песимистично настроение и нежелание за работа. Не правете дългосрочни професионални планове. Избягвайте проявите на агресия.


РИБИ

 

Не се поддавайте на емоцията в поредния почивен ден, защото рискувате да развалите отношенията си на работното място, а вечерта и у дома. Бъдете предпазливи, когато давате обещания. Не ви съветвам да подписвате дългосрочни договори, ако не сте сигурни, че са доходоносни. Не бъдете прекалено доверчиви към хората.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 4 Септември!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на увеличени приходи. Ако сте безработни, сега е моментът да си намерите работа или да започнете собствен бизнес. Не вземайте кредити и заеми, ако няма да успеете да ги върнете в рамките на личната си година. Не отказвайте работа.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 5 Септември!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година, изпълнена с емоции. Завършете всичко изостанало. Приключете отношенията, които ви тежат. Не очаквайте чудо и те да се разпаднат от само себе си, защото това няма да се случи.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 6 Септември!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на възможност за начинания, които са успешни, стига да не сте импулсивни и авантюристични в действията си.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 7 Септември!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с противоречия. От една страна ви носи удовлетворение в общуването, от друга, ви налага да сте тактични и да премълчавате, за да не си печелите врагове. Дали е възможно?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *