140 четения

Стартира приемът за учебната 2020 – 2021 година в Центъра за квалификация на ВТУ

ПЕТЯ ГУТОВА ОТ ГАБРОВО БЕШЕ ПЪРВАТА, КОЯТО ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ В ЦЕНТЪРА ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ КЪМ ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“. Тя кандидатства за специалност „Учителска правоспособност“ за придобиване на допълнителна професионална квалификация „Учител по изобразително изкуство“ и е избрала дистанционната форма на обучение.

Приемът на документи в центъра започна вчера и ще продължи до 9 октомври за 13 от специалностите, които са в задочна форма на обучение, и до 16 октомври за други 10, които се изучават дистанционно. Приемът ще се осъществява при строго следене на противоепидемиологичните мерки, което включва носенето на предпазни маски, задължителна дезинфекция и спазване на дистанция, предупреждават от вуза.

„Здравен мениджмънт“, „Консултативна психология“, „Медиация и разрешаване на конфликти“, „Международен туризъм“, „Музеология и музейна квалификация“, „Педагогическа психология“, „Подготовка и редактиране на текстове“, „Психологическо консултиране в детско-юношеска възраст“, „Ресурсен учител“, „Стратегическо управление“, „Супервизия в помагащите професии“, „Туристическа анимация“ и „Учителска правоспособност“ са специалностите, които центърът предлага за задочници. А тези, които са в дистанционна форма на обучение, са „Арттерапия и трудотерапия“, „Библиотекознание и библиография“, „Бизнес информационни технологии“, „Информационен мениджмънт“, „Информационна сигурност“, „Организационна психология“, „Психология“, „Семейно консултиране“, „Управление на образованието“ и „Учителска правоспособност“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!