208 четения

Кой как почива: Лъвът в лукс, скорпионът – на затънтени места

Телецът обича природата и безделието, овенът организацията, а близнаците грохота на големия град

Овен – той предпочита да прекара отпуската си по екзотични места и сред дивата природа. Добре е да избягва организираната почивка, защото тя го лишава от присъщата му инициативност. Най-неприятни спътници за Овена са моралистите и онези, които по цял ден се излежават на плажа и си лягат “с кокошките”.

Телец – Телецът обича природата и сладкото безделие. Добре му действа почивката на село (стига да не се налага да върти косата или сърпа). Ще направи добре, ако избягва дългите туристически походи и големите магазини, в които ще успее да изхарчи всичките си пари.

Близнаци – Те обичат грохота на големия град и пулса на живота. Затова е добре да прекарат поне част от отпуската си например на международен фестивал или панаир. Семейната почивка и продължителните слънчеви бани не им се отразяват добре.

Рак – Той обича тайнствеността и най-добре ще се чувства в романтична среда или на самотен малък остров. Ако тръгне сред природата с приятели. Които не са романтици и мечтатели като него, само ще си развали отпуската. За Ракът е непоносима почивката без движение, както и завръщането у дома, без поне едно незабравимо преживяване, което да го топли до следващото лято.

Лъв – Царят на животните се нуждае от лукс, емоционални преживявания и екзотика, затова предпочита скъпия курорт, където да демонстрира екстравагантните си тоалети. Лъвът не обича да се загубва сред тълпата, има нужда да бъде център на вниманието (затова и не понася присъствието на друг Лъв). За Лъвът, без пари почивката може да стане живо наказание.

Дева – Хората, родени под този знак, са склонни непрестанно да анализират чувствата си, обичат да изслушват другите и да се опитват да ги разбират. Най-добре прекарват в компания от четирима души, които също като Девата обичат красивата природа, затова е добре да избягват организираните екскурзии с големи групи.

Везни – Необходима им е хармонична среда. За тях е удоволствие да посетят музей или да отидат на музикален фестивал. Чувстват се добре в дискретни хотелчета и в елегантни мотели. Не понасят бързането и опасностите, трябва да странят от скандалджиите и агресивните хора.

Скорпион – Той е провокиращ, тайнствен и емоционален, обича да предизвиква съдбата, любител е на промените. Мечтае да посещава затънтени места и да общува с местните жители. За него е еднаква трагедията, както изневярата на любимия човек, така и къмпинга, пълен с туристи.

Стрелец – Търси природата и самотата и мечтата му е да прекара почивката си на дивия бряг на река или с яхта сред морето. Обича свободата и не търпи ограниченията. Ако се включи в организирана туристическа група, ще развали и своята и чуждата отпуска, защото не понася предварително определена програма и ще мърмори непрестанно.

Козирог – Те винаги бдят над психическото и физическото си здраве, затова през отпуската може да покоряват върхове или да се занимават с йога. За Козирогът, най-лошата възможна почивка е да пропилее много пари и време в празни разговори.

Водолей – Той е идеалист и хуманист, обича неочакваните пътешествия и ролята на откривател. Привличат го далечни краища и екзотични животни, предпочита да нощува в дървена хижа или къщичка край реката. Не обича самотата и спомените, затова рядко носи фотоапарат.

Риби – Хората от зодия Риби обичат романтичния пейзаж, не понасят бързането и пренаселените градове. През отпуската трябва да забравят вроденото си чувство за дисциплина. Ако е възможно, да ходят на почивка в края на лятото.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *