641 четения

Какво вещаят звездите за 9 септември, сряда

ОВЕН

Напрежение

Съобразете се с изискванията на работното място, които играят важна роля за създаване на добри колегиални отношения. При необходимост бъдете компромисни. Завършете отдавна отлагани задачи и изпълнете дадените обещания. Внимавайте със запознанствата, особено в деловите отношения. Напрежението през деня ви изнервя, но не е възможно да го избегнете.


ТЕЛЕЦ

Неразрешени проблеми

Сутринта ще ви притеснят семейни проблеми, неразрешени предишните дни, въпреки че имахте тази възможност. Отложени делови задължения изискват да се заемете незабавно с тях. Проведете планираните разговори. Не проявявайте ината си на работното място, ако искате да избегнете скандалите и изясняване на отношенията.


БЛИЗНАЦИ

Добра новина

Служебните разговори и общуването с ръководството са успешни, ако не ви ядосат неочаквани разправии, които могат да съсипят доброто ви настроение. Ще ви изненадат с новина за щастливо събитие, свързано с личния ви живот. Ако ви предложат делово пътуване, което трябва да осъществите днес, не го отказвайте.


РАК

Не спорете

В никакъв случай не се заемайте с нови задачи под влияние на емоцията. Стабилизирайте постигнатото до момента, хармонизирайте отношенията с колегите си. Не влизайте в спор с никого на работното място, дори и ако твърденията ви са правилни. Приемете и мнението на колегите си, обсъдете го, а след това вземете крайно решение.


ЛЪВ

Затруднения

Пригответе се за неочаквани, но в същото време и закономерни затруднения на работното място и в личните отношения, предизвикани от странични фактори, заради вашето пренебрежение към тях. Финансовото ви състояние може да се влоши. Предпазвайте се от измами при деловите разговори. Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целите си.


ДЕВА

Семейни проблеми

Сблъсквате се с трудности, породени в семейството. Денят ви носи материални успехи, затова не пренасяйте проблемите и на работното си място. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте. Прочетете отново, но без да подписвате подготвените договори и финансови документи.


ВЕЗНИ

Осъзнайте се

От сутринта сте странно агресивни към колегите си. Време е да видите себе си отстрани и да осъзнаете, че поведението ви е дразнещо, нещо нетипично за представители на Везните, с претенции, че за вас са важни красивите отношения, думи и дела. Извинете се. Осъзнайте колко неприятни сте били, само защото искате да получите по-високо професионално признание.


СКОРПИОН

Поставете начало

До обед поставете началото на нови задачи. Помислете за обогатяване на бизнеса си. Ще получите дългоочаквана информация от деловите си партньори. Прибързаността ви вреди. Следобед не се обвързвайте със сериозни обещания, ако са свързани с бъдеща съвместна търговска дейност, за да не претърпите загуби.


СТРЕЛЕЦ

Делови успех

Делова среща, последвана от хубави новини, ще предизвиква очаквани малки, но перспективни промени в живота ви, ако не допуснете странична намеса да осуети работата ви. Професионалните ви изяви са впечатляващи. Разговорите за кредитиране на бизнеса ви са успешни. Внимателно обмислете каква сума ще искате.


КОЗИРОГ

Бъдете предпазливи

Очаквайте поредната новина за финансови постъпления. Пред вас ще се разкрият неочаквано нови перспективи за професионални изяви. Отнасяйте се предпазливо към предложенията, които не ви вдъхват доверие. За всички, които работят в сферата на банковото дело и финансите, денят изисква да не подписват финансови документи, свързани с инвестиции.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете тактични

Организирайте по различен начин работата си. Ако заемате ръководен пост в държавна или собствена фирма и сте агресивни, рискувате да развалите отношенията с подчинените си. Напрежението, което сте създали на работното място, може да се запази за дълго. В поведението си се придържайте към коректност и проявете такт и разбиране към колегите си.


РИБИ

Не споделяйте

Обмисляйте добре действията си, а едва след това преценете дали сте готови да се заемете с постигането на поставената цел. Очаква ви финансов успех. Не споделяйте идеите си и впечатленията от постигнатото, дори и с коректните си делови партньори, защото сами ще си създадете проблеми заради опити да ви отнемат идеята.


Честит Рожден Ден!

НА РОДЕНИТЕ НА 9 Септември!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви товари с трудности, следствие от непредвидими фактори. Изпълнявайте само обичайната си работа, начинанията са забранени.

9 септември Мирослав Трифонов – общ. съветник, В. Търново

Марияна Гайдарова – Предпечатна подготовка, в. „Борба”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *