599 четения

Вашият хороскоп за 10 септември, четвъртък

ОВЕН

Не се хвалете

Бъдете коректни, честни и отговорни в отношенията си към хората от вашето обкръжение. Ако се налага да сте на работното си място, ще се справите изцяло със започнат проект, от който зависи бъдещият ви успех. Разчитайте преди всичко на вашите знания. Не прекалявайте с хвалбите, защото ще пропилеете шанса да промените живота си заради намесата на ваши неприятели.


ТЕЛЕЦ

Не търсете помощ

Може да се наложи да работите до обед, а след това, за ваша неприятна изненада, да ви изпратят в командировка, която не сте планирали. Не бива да се притеснявате от този факт. Завършете задачите си, доколкото ви е възможно. Много внимателно се отнасяйте към своите служебни задължения. Не разчитайте на помощ от колегите си.


БЛИЗНАЦИ

Делови разговори

На вашето работно място са възможни проблеми заради трудности, породени от желанието ви да спечелите повече. Не спорете инатливо с колегите, за да не си развалите отношенията. Ще се наложи да провеждате продължителни и досадни телефонни разговори с вашите делови партньори, но няма как да ги откажете.


РАК

Напрегнати сте

Напрегнати сте без причина, притеснени от скорошни ваши необмислени действия, които ви пречат да се задълбочите в задачите си. В същото време ще осъзнаете, че сте вложили парите си разумно в предложената ви инвестиция и нямате повод за безпокойство. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и сте ги обмислили предварително.


ЛЪВ

Създайте екип

Днес сте задължени да създадете поредната ваша лична работна група и да поставите началото на новия си проект, одобрен от вашите началници. От вас зависи да подберете правилно екипа си. Ако имате намерение да направите промяна във вашата фирма, не провеждайте разговорите, защото не сте се подготвили добре.


ДЕВА

Не споделяйте

Не са изключени срещи и разговори, които целят да ви провалят на работното ви място. Не споделяйте плановете си. Ако се занимавате с бизнес, няма да липсват измами и разочарования, заради опити да попречат на успехите ви, но ще избегнете всичко това, ако се отнасяте сериозно към служебните си задължения.


ВЕЗНИ

Натоварени сте

Проведете планираните делови разговори и насрочените срещи с хора, които търсят помощта ви, но не давайте обещания за финансова помощ. Следобед имате възможност да проведете разговорите си и с вашите колеги. Претоварени сте с работа, която се налага да вземете за довършване в дома си, заради очакваните финансови успехи.


СКОРПИОН

Успешен ден

Впечатляващо дейни сте на работното си място. Всички задачи, които сте планирали, могат да ви донесат положителни резултати, ако не се разпилявате. Пътуване ви носи очаквания успех. Имате възможност да увеличите приходите си и да дадете насоки за правилни действия на вашите нови колеги или стажанти във фирмата.


СТРЕЛЕЦ

Справяте се

Очакват ви промени, от които е добре да се възползвате, особено от деловите. Разкрийте неподозирани възможности на работното си място и ще спечелите нови привърженици на вашите проекти. Трудностите са преодолими, стига да не се притесните. В състояние сте да се изправите срещу конкурентите си, но е по-добре да отложите този момент за следващата седмица.


КОЗИРОГ

Трудности

Трудностите възникват заради вас, но са повлияни и от странични фактори, появили се в живота ви неочаквано. Подвластни сте на желанието да подобрите финансовото си състояние, но днес това няма да е лесно. Не давайте обещания, че ще строите нов дом или ще се включите в строеж на ваш офис, за да не се окажете измамени от хората, които предлагат уж изгодната офертата.


ВОДОЛЕЙ

Обмисляйте

Бъдете умерени в действията си на работното място, дори и ако имате проблеми с вашите колеги и държите да си кажете мнението. Промените ви изненадват още преди обяд. Не сте подготвени за тях. Предпазвайте се от грешки. Обмислете бъдещите си планове. Време е да започнете разговори за осъществяване на проекти, чието начало ще поставите в края на месеца.


РИБИ

Завършете задачите

Стабилизирайте постигнатото на работното място и не правете опити да започвате новите задачи в този ден. Помогнете на колегите си да завършат в срок работата си. Не е възможно да направите скок към нов професионален връх. Приемайте смело всички предизвикателства, които ви поднася този ден.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 10 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с възможности за промени, от които ви съветвам да се възползвате чрез максимална активност, ако искате да жънете резултатите в следващите девет години. Без колебание направете малките крачки към големите ви бъдещи цели.

10 септември Катя Саралиева – директор на ОУ „Неофит Рилски”, гр. Килифарево

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *