19-годишна опита да се самоубие заради участие в конкурс за красота

19-ГОДИШНО МОМИЧЕ ОПИТА ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ, КАТО СЕ НАГЪЛТА С ЛЕКАРСТВА, НАУЧИ „БОРБА“. Опитът за самоубийство е направен в понеделник срещу вторник вечерта, като сигнал за случилото се е подаден малко преди полунощ. Драмата се разиграла в Горна Оряховица, а причина за злополучното решение на девойката е отказът на майката й да я пусне да участва в конкурс за красота в Стара Загора.

На сигнала реагирал екип от филиала за Спешна помощ в Горна Оряховица, който транспортирал момичето до МБАЛ „Св. Иван Рилски“. Веднага е приета за лечение в Отделението по реанимация.

Проверка на „Борба“ установи, че на 19 септември в Стара Загора е предвидено да се проведе конкурс за красота, за който вероятно момичето се е готвело да участва. Модното събитие се организира от известна фешън агенция и привлича кандидатки с атрактивни награди – корона с камъни Swarovski, купа за първо място, позлатена лента, парична награда от 1000 лв. и четиридневна почивка в курортен комплекс по Българското Черноморие.

Галина ГЕОРГИЕВА

3 thoughts on “19-годишна опита да се самоубие заради участие в конкурс за красота

 • 08.09.2020 в 19:26
  Permalink

  ??? толкова ли нямате пари да ги пратите 3-4 дена на море или да ги убедите тия деца…ваши са…Да не се стига до това,.

  Отговор
  • 10.09.2020 в 13:28
   Permalink

   Какво море, бе рожбо? Момичето иска от този конкурс нататък да си подреди живота в друга посока. Майката не одобрява, защото знае в какво ще превърнат дъщеря й. На дъщерята не й пука.
   Въпросът е – когато майката е трябвало да възпитава детето, къде е била? Защото сега само забранява и се стига до инцидент! А явно акълът на майката е бил на друго място, след като на времето не е обяснила на дъщеря си кое е важно и кое е приоритет

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.