Водещи новиниОбщество

Службите мълчат след разкритията на компютърния спец от Сухиндол, че жена е снимала покоите на премиера

Стефан продължава с разкритията си: „Мъртвата българка на остров Санторини не е тази, която е снимала”

 

КОМПЮТЪРНИЯТ ЕКСПЕРТ И ВЛОГЪР ОТ СУХИНДОЛ, КОЙТО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ДОКАЗА, ЧЕ ЖЕНА Е СНИМАЛА ПРОСЛОВУТИТЕ КАДРИ В СПАЛНЯТА НА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ, продължава с разкритията си. IT експертът от сайта Suhindol.info, който сам се определя като „любител журналист“, доказва и че българското момиче, намерено мъртво на остров Санторини, не е жената, правила клипа, както бе дискутирано в медиите. Преди месец и половина сухиндолчанинът нашумя, след като подложи на компютърен анализ кадрите и обяви, че именно жена е успяла да се промъкне при Борисов и да заснеме пачките и кюлчетата в чекмеджето на спалнята му. Какво му се случи оттогава насам, отговор на този въпрос потърси „Борба“. Оказа се, че нито МВР, нито ДАНС или прокуратурата са го потърсили за каквото и да е. Въпреки това той се страхува и заради собствената си безопасност, публикува всичко, което е открил в ролята си на „компютърен спец”, както се нарича самият той.

ОЩЕ ПРЕЗ ЮЛИ СТЕФАН ПРЕДСТАВИ ВЕРСИЯ КОЙ Е АВТОРЪТ НА ВИДЕОТО В ДОМА НА БОЙКО БОРИСОВ В „БОЯНА”. Той публикува текст с разяснителен видеоклип в своя сайт, в който подробно бе анализирал видеото от „Бояна”, забавяйки максимално кадрите. Така мъжът засича “изпуснат” силует на мистериозна жена, която прави кадрите. На тях се виждаха няколко помещения от вила “Секвоя” в резиденция “Бояна”, където служебно живее премиерът. Анонимният автор на клипа преминава през баня, дрешник и коридор, след което влиза в спалнята, в която отваря чекмеджето на нощното шкафче и вътре отново са заснети пачки от по 500 евро, черна торбичка и кюлчета от т.нар. инвестиционно злато.

След първите си разкрития Стефан от Сухиндол написа: „Вижте как свърших работата на IT спецовете от прокуратурата и успях да открия критично важен елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата. Разбра се вече, че е жена в черна рокля без ръкави и с бяла гривна на дясната ръка.

Бих искал да уточня за читателите, че г-н Борисов е невинен до доказване на противното. Ето как случайно се натъкнах на отражението на жената от видеото. Припомням, че преди време се появиха необичайни снимки на премиера. Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация. Като всеки обикновен човек чета новини. Самия Борисов в почти всяко интервю казва, че това с компроматите е организирана атака лично към него и правителството, и в качеството си на обикновен любопитен гражданин реших да потърся улики за извършителите на атаките към Борисов, допълва Стефан. Самият той разкрива още, че е увеличил звука на 400% и успява да отдели женска въздишка при отварянето на нощното шкафче. Тогава му хрумва, че може да открие и евентуално отражение, и забавя в пъти кадрите. „Когато се обръща на излизане от дрешника, встрани на огледалото случайно засякох женска фигура, което, разбира се, може да бъде и преоблечен мъж, но оставям всеки да си прецени“, обяснява още спецът.

В НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ В НЯКОЛКО САЙТА ПЪК СЕ ПОЯВЯВА ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ НАША МИСКА Е НАМЕРЕНА МЪРТВА НА ГРЪЦКИЯ ОСТРОВ САНТОРИНИ и че е съпричастна със снимките в спалнята. Като журналист сухиндолчанинът се свързва чрез съобщение в Инстаграм с жената, визирана в публикациите. Последвал отговор, че никога не е била на Санторини. От сухиндолската медия потърсили за коментари гръцката полиция, откъдето също отрекли за подобен случай, раздухан у нас.

СПЕЦИАЛНО ЗА В. „БОРБА” СТЕФАН СПОДЕЛИ, ЧЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ КОНТАКТИ, КОИТО СА ПУБЛИЧНИ, НИКОЙ НЕ СЕ Е СВЪРЗАЛ С НЕГО ДО МОМЕНТА ОТ ВЛАСТТА. Явно никой у нас няма интерес да прави разследване на снимките и клипа от спалнята на премиера или пък това се пази в дълбока тайна. За младия компютърджия мълчанието е непонятно, защото твърде е вероятно всичко това да е монтаж и някой да се подиграва с българската държава. От съображения за сигурност Стефан не иска да посочи къде се намира в момента, на колко е години и дали има семейство. Подчертава обаче, че е създал сайта си, за да дава гласност на събития, които се крият или преиначават. Хляба си изкарва от анализ на данни и като мениджър на голяма компания със сериозен оборот. Неговата работа е свързана с ежедневно планиране и подобряване на бизнеса чрез уменията му на IT специалист и го прави от детската си възраст.

Нели СУКОВА

Сн. Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *