Цеца Вълчицата наръгана с нож от Емил по време на пиянски запой

Излязоха ужасяващи подробности от убийството отпреди пет години в Поликраище

УБИТАТА ЖЕНА ОТ ПОЛИКРАИЩЕ, КОЯТО БЕ НАМЕРЕНА ЗАКОВАНА В ТОАЛЕТНА ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ, Е БИЛА НАМУШКАНА С НОЖ В ГЪРДИТЕ СЛЕД ПИЯНСКА СВАДА с приятеля й Емил, научи „Борба“ вчера. Ден след като убийството бе разплетено, излязоха наяве ужасяващи подробности. Цеца била известна с прякора си Вълчицата, тъй като водела скитнически живот. Той я събрал с Емил, с когото имали връзка и много често се напивали заедно в къщата, където той я убил. Във фаталната вечер на един февруарски ден през 2015 г. между двамата избухнал поредният скандал. Мъжът грабнал нож и я намушкал в гърдите. После я завлякъл до портата на имота и я заразял. През нощта ранената жена измръзнала и той решил да я хвърли във външната тоалетна с дрехите и обувките. После заковал постройката. След това Цеца Вълчицата била обявена за общодържавно издирване от роднини.

Как е извършил убийството на своята връстница, Емил си признал още в събота през нощта, след като по-рано същия ден е бил арестуван. След кратък престой в килията той разказал зловещия сценарий с наръгването и с хвърлянето в нужника, който после заковал. Във вторник Окръжният съд остави 54-годишния Емил зад решетките с постоянна мярка за неотклонение.

НА ЧОВЕШКИТЕ КОСТИ В ТОАЛЕТНАТА НА СТАРАТА КЪЩА В ПОЛИКРАИЩЕ ВСЪЩНОСТ СЕ НАТЪКНАЛ В СЪБОТА НОВИЯТ СОБСТВЕНИК, който се завърнал от гурбет в Англия и купил имота от брата на Емил – поп Стефан. Младият собственик веднага алармирал властите за ужасяващата гледка. Екипи от криминалисти направили оглед на костите и съдебният медик открил рана от нож в гърдите. След това местните разказали, че Цеца Вълчицата по онова време имала връзка с Емил, който живеел в същата тази къща, която му била купена от брата свещеник, за да има подслон. При ареста извършителят на кървавото деяние подхвърлил, че е по-добре да е в затвора, където ще го хранят, защото сега ядял един път на два дни. Трудно си намирал работа в селото и в други околни села, тъй като пиянството му пречело да си изпълнява ангажиментите и хората отказвали да го наемат.

Нели СУКОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *