729 четения

Успешни и заредени със сили почивни дни за Телците, Везните да се подготвят за трудности на работното си място

ОВЕН

11.09. За мнозина от вас денят изисква да помислите как да стабилизирате завоюваните позиции на работното си място. Предприемете бързи действия. Проявете инициативност и упоритост. Търсете най-доброто решение, за да вложите печелившо парите си. Разчитайте на помощ от колегите си, за да не пропилеете шанса си за успех. Не пътувайте.

12.09. Бъдете внимателни и предпазливи в почивния ден. Избягвайте излишните разговори, защото не водят до полезни резултати, а до раздразнителност и бъдещи проблеми заради нечие засегнато самочувствие и са във ваша среда. Имате много неотложни задачи, които трябва да приключите още в деня. Стабилното ви отношение и пълната концентрация работят във ваша полза.

13.09. Отложете деловите срещи, планирани за почивния ден, и се откажете от започване на нови задачи. Изчакайте по-благоприятен ден, ако искате да постигнете добри резултати, защото днес сте податливи на влияние. Съветвам ви да не се намесвате в хода на събитията и да не се противопоставяте на ставащото. Неприятностите ще изчезнат сами.


ТЕЛЕЦ

11.09. Ако се занимавате с частен бизнес, бъдете перфектни в документацията си. Очаквайте да получите известие за приходи. Промените, които предприемате, да са добре обмислени. Конфликт на работното място е причината за възникналата необходимост да разрешите наболели проблеми, от които до този момент нарочно бягахте.

12.09. Заредени сте със сили и въпреки почивния ден мислите за бъдещата си реализация. Във ваша полза е да търсите нова, интересна сфера на дейност. Не планирайте пътувания, за да не се окажат провал или пък свързани с ненужно високи разходи. Обмислете дали да направите изгодно капиталовложение с подкрепата на проверени делови партньори.

13.09. Бъдете нащрек в почивния ден, ако сте на работа, и не пропускайте подготовката за предстоящото подписване на изгодна сделка през идната седмица. Ще жънете успехи през целия ден. Не са изключени спорове, в които вие да сте победители. Не пропилявайте времето си в търсене на информация, ако не ви е необходима, за да изпълните задачите си.


БЛИЗНАЦИ

11.09. Постъпките ви няма да са добре преценени в този ден. Хвърляте се със затворени очи в начинания, които не сте преценили докрай. Пазете се от недоброжелатели. Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви заразява и на работното място, но не е достатъчен, за да ви помогне да преодолеете трудностите по пътя.

12.09. Жънете успехи в материално отношение, въпреки че денят е почивен. Ако сте избягвали неправилните действия, ще получите важна информация и ще успеете да си направите верните изводи. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени от колегите ви, ако ги поднесете спокойно и без опити да налагате мнението си.

13.09. В почивния ден може да ви извадят от равновесие неприятности заради нежеланието на ваши колеги да завършите започнатата съвместна работа. Емоцията може да съсипе доброто ви настроение и да окаже влияние на самочувствието ви от сутринта, както и да ви създаде проблеми в семейството. Ако сте заети с професионалната си реализация, се пазете от загуби.


РАК

11.09. Имате възможност да проведете успешни разговори, свързани с намерението ви да смените работата си, ако вече не отговаря на знанията ви и не ви позволява израстване или скок към нов връх. Приключвате бързо с допълнителните задачи, ако се отдадете само на занимания на работното място.

12.09. Емоцията, която ви владее в почивния ден, отново блокира шансовете ви за успех, ако не я контролирате. Търпението и желанието за компромиси са във ваша полза, за да преодолеете проблемите си на работното място. Въздържайте се от взимане на важни решения и действия, свързани с израстване в кариерата.

13.09. Поставете началото на работата, свързана с новите ви идеи, въпреки че денят е почивен. Всички са на ваша страна и ви подкрепят, ако не сте прекалено импулсивни и прибързани и не се опитвате да наставничите. Не се заяждайте за незначителни грешки, допуснати от колегите ви. Търпението и тактът ви носят полза.


ЛЪВ

11.09. Радвате се на дългоочаквани резултати от положен преди време труд. На работното място се вглъбете в задачите си и ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Разрешаването на текущи делови проблеми ви носи удовлетворение и ви дава възможност да живеете спокойно. Вечерта се усамотете и помислете какво се случва живота ви.

12.09. Днес, въпреки че денят е почивен, бъдете внимателни при разговори, ако работите в областта на банковото дело и финансите и ви задават провокативни въпроси. Партньорските отношения са активни. Ще се стремите към ред и практичност. Деловите разговори също са успешни. Не прекъсвайте събеседниците си.

13.09. В почивния ден не се поддавайте на погрешни представи за работата си и най-вече за възможностите си. Гледайте реално на постиженията си и осъзнайте бързо пропуските. Неоправданият оптимизмът и убеждението, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза, ви пречат да видите възможните удари отстрани.


ДЕВА

11.09. Най-накрая преодолявате безкрайните съмнения, свързани с вашите умения, които таите в себе си. Промяната на плановете ви е във ваша полза. Нарастват творческите ви способности, а също и възможностите да изявите уменията си. Започването на нови занимания е нежелателно. Откажете се от договаряне на съвместна дейност.

12.09. Животът ви се развива различно от представите и плановете ви за този почивен ден. Бъдете внимателни в отношенията с партньорите си. Не проявявайте излишни амбиции. Вашата сдържаност и такт спрямо мнението на колегите ви ще бъдат оценени. Очаквайте приятни новини. Очертават се проблеми отново в личните отношения.

13.09. В този почивен ден се възползвайте от възможността да докажете на неприятелите си, че е по-добре да говорят истини, отколкото лъжи, като се оправдават, че така избягват агресията на околните. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си и не предавайте документи, подписани от вас, без да сте ги прегледали отново.


ВЕЗНИ

11.09. Всички делови разговори са успешни, въпреки че сте напрегнати. На работното ви място цари хармония, която ще ви помогне да се справите със задълженията си. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни професионални задачи само за да блеснете пред колегите си. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте и вредите на здравето си.

12.09. Пазете се от запознанства, които в този почивен ден са много и неочаквани, тъй като някои не ви допадат от пръв поглед. Интуицията ще ви предпази от провали на работното място заради доверяване на неподходящи партньори или на непознати хора, които днес неочаквано ви представят. Не уговаряйте важни срещи. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни.

13.09. Трудностите на пътя ви са причина за разногласия с вашите колеги, които въпреки почивния ден създават проблеми и блокират работата ви. По-добре ги приемете като изпитания, с които трябва да се справите. Време е да докажете, че не се страхувате от трудностите и вървите смело към професионалните си успехи.


СКОРПИОН

11.09. Денят е напрегнат. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Звездите препоръчват да не действате импулсивно, ако замисленото от вас днес не носи очакваните резултати. Ще се сблъскате с неприятели, които са си поставили за цел да попречат на професионалните ви планове.

12.09. До обяд в почивния ден бъдете активни, за да постигнете успех. Находчивостта ви и правилната оценка на ставащото ще ви позволят да подобрите финансовото си състояние. Напрежението ви пречи да запазите спокойствие, но трябва да го постигнете на всяка цена. Гарантирайте си успех, като уговорите делово сътрудничество.

13.09. Заемете се със задачите си на работното място до обяд в почивния ден. Нежеланието ви да разберете колегите си и проявите на агресия ще предизвикат в отговор още по-яростен гняв и агресия, които ще се развихрят следобед. Ще ви зарадва новина за солидни приходи, както и нови изгодни предложения. Още днес при възможност ги обсъдете с колегите си, а в следващите дни дайте отговор.


СТРЕЛЕЦ

11.09. Вашата активност на работното място ще ви донесе очакваните резултати въпреки немалкото трудности, които се налага да превъзмогнете. Успехи в професионалната област ви зареждат с оптимизъм. Денят е идеален за всички, които се занимават с творчески професии. Не се доверявайте на съвети от случайни хора. Не се поддавайте на емоцията.

12.09. Денят е почивен, но въпреки това позволява да реализирате с успех намеренията си в професионален план. Идеален е и за нови срещи и неочаквани делови запознанства. Очаквайте непредвидени разходи. Стремежът ви към ред и коректност ще ви помогнат да избегнете недоразуменията, предизвикани от емоцията.

13.09. Денят е почивен и дори за работещите е неблагоприятен за нови задачи. Откажете се от разрешаването на делови въпроси. Постарайте се да избягвате движение сред непознати хора, особено заради епидемията. Бъдете търпеливи и не влизайте в спор с никого. Предпазливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с неблагоприятни моменти.


КОЗИРОГ

11.09. Ще усложните отношенията с колегите и началниците си и веднага ще сте готови да предприемете крачка към смяна на работата си. Оценете вашите реални шансове, за да не се провалите. Не е настъпил моментът да се отказвате от поетите делови задължения. Ще платите висока цена, ако сте допуснали сериозни грешки и не сте ги поправили.

12.09. Отново сте в блестяща форма, готови за нови успехи и активна работа, въпреки че денят е почивен. В състояние сте да се справите не само с неотложните си задачи, а да направите крачка към обмисляне на нова дейност. Ще се наложи с упоритост и търпение да отстоявате принципите си – почти непосилна задача, а този факт ви пречи да работите задълбочено.

13.09. Придвижвате се бавно нагоре по професионалната стълбица въпреки напрегнатия почивен, но за мнозина работен ден. Не рискувайте и запазете спокойствие, колкото и да не одобрявате ставащото около вас. При делови срещи бъдете изключително тактични. Следобед настроението ви се подобрява и ще ви помогне да постигнете целта си на работното място.


ВОДОЛЕЙ

11.09. За вас е удоволствие на работното място да си сътрудничите с хора, будещи вашата възхита. Има какво да научите от тях, но не прекалявайте с ласкателствата и уверенията, че те са незаменими, защото и вие имате с какво да се похвалите. Реализирайте полезните промени в живота си. Бъдете готови за активна и упорита работа, ако искате да изявите вашите възможности.

12.09. В този почивен ден ви предстои разрешаване на неотложни делови проблеми. Очаквайте добри приходи. Много от вас ще получат хонорарите си, които ще ви помогнат да си дадете почивка. Пазете се от крайни емоции, породени от нечия разсеяност, за да не ви попречат на работата.

13.09. Пазете се от измами и самозаблуда по отношение на собствените си възможности. Всички предложения, които получавате в почивния ден, са доходни и с гаранция за стабилност и дългосрочни договори. Все пак ги проверете отново. Преди да се съгласите на инвестиции, преценете дали сте сигурни в правилността на действията си. Доверете се на интуицията си.


РИБИ

11.09. От сутринта сте напрегнати и разочаровани заради забавянето на важна среща, която ще обърка плановете ви. Приемете спокойно ставащото, защото може да се окаже във ваша полза. Не пътувайте. Следобед проведете спокойно и без агресия планираната среща. Не натяквайте на събеседниците си, че не обичате да чакате и сте разочаровани от закъснението им.

12.09. Пазете се от измами и самозаблуда по отношение на собствените си възможности. Всички предложения, които получавате в почивния ден, са доходни и с гаранция за стабилност и дългосрочни договори. Все пак ги проверете отново. Преди да се съгласите на инвестиции, преценете дали сте сигурни в правилността на действията си. Доверете се на интуицията си.

13.09. Денят е почивен, но за тези, които са на работа, е неблагоприятен заради неясно защо възникнали проблеми в отношенията с хората от тяхното делово обкръжение. Не намерите ли компромис, добрият тон ще изчезне и ще си спечелите врагове. Запазете спокойствие при изясняване на деловите отношения и проблеми. Не прекалявайте с критиката.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 11 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е подходяща да стабилизирате постигнатото. Откажете се от нови начала. Подходяща е за създаване на семейство, стига и Съдбовната ви забрана за брак да е отпаднала.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 12 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви задължава да се вгледате в себе си и да анализирате действията си не само в отминалата, но и в предходните девет години. Осъзнайте грешките си и ги отстранете. Думата ви се чува.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 13 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на увеличени приходи. Ако сте безработни, сега е моментът да си намерите работа или да започнете собствен бизнес. Не вземайте кредити и заеми, ако няма да успеете да ги върнете в рамките на личната си година. Не отказвайте работа.

13 септември Гица Лазарова – кмет на Пчелище

Петър Суков – директор Агенция по вписвания – В. Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *