138 четения

Румънската латинозвезда Джордж Дайс идва за фестивала на „Ун Бесо“

РУМЪНСКАТА ЛАТИНОЗВЕЗДА ДЖОРДЖ ДАЙС ЩЕ БЪДЕ СПЕЦИАЛНИЯТ ГОСТ НА ФЕСТИВАЛА НА „УН БЕСО“. Той ще се качи на сцената на „Арт лято“ край паметника на Асеневци в събота вечерта на 12 септември.

Осмото издание на „Ун Бесо фиеста“ започва още в петък и първата вечер е посветена на зумба танците. Първият урок е от 19:00 ч. и е за най-малките почитатели на зумбата. Малчуганите ще танцуват под ръководството на трите инструкторки и собственички на школата по латинотанци „Ун Бесо“ – Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева, които са и основни организатори на фестивала. Веднага след това урок по зумба за големи ще проведе Борислав Иванов. Вечерта продължава с парти, в което атрактивни зумба танци ще се редуват с латино.

Съботният ден е посветен изцяло на латинотанците. Предвидени са безплатни уроци, които започват от 14 ч., отново край сцената на „Арт лято“. Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева ще покажат салса в нашумелия в последните години стил New York, а Станислав Иванов и Ивайла Михайлова от Salsa Cubana ще се върнат към корените с автентична кубинска салса. В събота идват и специалните гости от Royce Dance Studio – Пловдив, за два урока – по бачата и ча-ча. В 20 ч. започва шоуспектакълът с най-новите хореографии на всички групи от школата на домакините UN BESO art & dance center, а веднага след него е и концертът на Джордж Дайс.

Последният ден на фестивала е посветен на приятелството, а всички са поканени на горещо салса кафе от 12:00 ч., отново край Конниците. За събитието във Велико Търново пристигат танцьори от школите в София, Сливен, Казанлък, Габрово, Севлиево и Ловеч.

Фестивалът UN BESO fiesta е организиран от клуба за латинотанци UN BESO art & dance center. Фестивалът е част от културния календар на Велико Търново и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Велико Търново.

В края на септември най-големият център за танци и изкуства в областта UN BESO art & dance center отваря нови групи за всички възрасти. Децата могат да се запишат за уроците по латинотанци. За възрастните са предвидени тренировки по бачата, зумба, народни танци и Strong зумба. За първи път центърът ще предложи HIIT тренировки и стречинг. Пълната програма на занятията можете да намерите в сайта www.unbeso.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!