8403 четения

Тийнейджър падна от пет метра височина, мъж бе затиснат от камион, докато го ремонтира

14-ГОДИШНО МОМЧЕ ПАДНА ОТ ПЕТМЕТРОВА ВИСОЧИНА МИНАЛИЯ ЧЕТВЪРТЪК ВЕЧЕРТА, РАЗБРА „БОРБА“. Около 19:00 часа е подаден сигнал на телефон 112, а на място отива екип на Спешна помощ Велико Търново. Инцидентът е станал в един от големите търновски квартали. Момчето е транспортирано до МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“.

Там е поето от дежурния екип в Спешно отделение, който назначил скенер на глава, корем, гърди и т.н. В крайна сметка се оказало, че младежът се е разминал по чудо само с фрактура на лявата ръка, охлузвания и уплаха.

По-рано през деня пък медиците оказали помощ на пациент, който пострадал сериозно, докато ремонтирал камион. Раненият е от община Горна Оряховица, но е транспортиран в търновската болница. Докато отстранявал технически проблем в предната част на превозното средство, то тръгнало към него и го притиснало с цялата си тежест. В резултат на това мъжът се сдобил с няколко счупени ребра.

В събота пък спешните медици в старата столица реагирали на друг пациент с огромна рана на ръката. Тя била предизвикана от работа с диск за рязане. Инцидентът довел до 20-сантиметров разрез и сериозна кръвозагуба.

Галина ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “Тийнейджър падна от пет метра височина, мъж бе затиснат от камион, докато го ремонтира

  • 14.09.2020 в 19:56
    Permalink

    с този тик ток децата ни ще се самоубият. там само глупости гледат – как скачат от високо, как вените си режеш

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!