ОбразованиеПолитика

Доц. Милен Михов подари работни карти за първолаците на ОУ „Христо Смирненски“ в Самоводене

КАРТА НА ПРИРОДНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ, ИСТОРИЧЕСКИ И ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ В БЪЛГАРИЯ, ДВЕ ТАБЛА С ЛИКОВЕТЕ НА 40 НАРОДНИ БУДИТЕЛИ и революционери на България, двустранно табло по математика и табло с азбуката подари на първокласниците в ОУ „Христо Смирненски“ в Самоводене народният представител доц. Милен Михов. Ден преди началото на новата учебна година той посети школото, за да провери докъде е стигнал ремонтът на класната стая, в която ще учат най-малките ученици. С негова подкрепа и със съдействието на кмета на Самоводене Стефан Мъглов неугледната преди стая бе станала светла и приветлива с подменената дограма, изцикленото дюшеме, нова ламперия, енергоспестяващо осветление и нова бяла дъска. Последните приготовления бяха нареждането на чиновете и мебелите.

„Да бъде успешна новата учебна година, дано ни се размине дистанционното обучение, дано децата са живи и здрави и всичко бъде в рамките на нормалното, защото по-добро обучение от това да си в училище – няма. Пожелавам успех и с наша подкрепа и с подкрепата на кмета мисля, че училището става все по-хубаво и по-добър привлекателен център за хората и децата на Самоводене.

Такива пожелания отправи народният представител доц. д-р Милен Михов към преподавателския колектив на ОУ „Христо Смирненски“ в лицето на неговия директор Йордан Джартов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *